ROMMEDICA 2016

ROMMEDICA – Targul international de medicina si farmacie va avea loc in perioada 14-16 aprilie 2016, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

Editia din 2016 ROMMEDICA se va desfasura in aceeasi perioada cu editia de primavara DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, iar tematica targului international de medicina si farmacie a fost actualizata si extinsa pentru a veni in intampinarea cerintelor expozantilor. Astfel, Romexpo va organiza doua noi saloane cu tematica complementara: ROMOPTIK – Salon de optica medicala si oftalmologie si BEAUTIFY – Salon de chirurgie estetica.

ROMOPTIK este un salon de nisa care focalizeaza atentia vizitatorilor specialisti catre produse si noutati din domeniul industriei de profil, aducand impreuna producatorii din domeniu, clinici si spitale, distribuitori de produse, furnizori de servicii, medici, asistente si toti ceilalti factori implicati.

BEAUTIFY este un eveniment de nisa, care va concentra specialistii din domeniul chirurgiei plastice, estetice si reparatorii, dat fiind faptul ca interesul pentru terapiile de infrumusetare este in crestere, mai ales pentru cele cu efect de intinerire.

Expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul medical, fiind un eveniment adresat firmelor de aparatura si soft medical, companiilor farmaceutice, bancilor si societatilor de finantare si leasing, centrelor medicale private si asociatiilor din domeniu.

Evenimentul reprezinta cel mai important punct de intalnire al specialistilor din domeniul medical si farmaceutic, fiind o sursa esentiala de informare pentru reprezentantii sistemului de sanatate din mediul public si din cel privat, venind in intampinarea cadrelor specializate cu o bogata oferta de tehnologie si aparatura destinata facilitarii si imbunatatirii actului medical.

In cadrul Rommedica vor avea loc lansari de produse, tehnologii si informatii de ultima ora si vor fi organizate conferinte si seminarii sustinute de personalitati importante in domeniu.

Retrospectiva 2015

In cadrul editiei precedente au expus 55 de companii pe o suprafata de 1.845 metri patrati din 14 tari, reprezentand un grad internationalizare de 44%. Evenimentul s-a desfasurat in aceeasi perioada cu Romenvirotec – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului

Specialistii participanti la conferintele si seminariile organizate de Romexpo impreuna cu partenerii sai au beneficiat de 18 puncte EMC gratuit, iar demonstratiile si lansarile de carte medicala organizate in cadrul Rommedica 2015 au avut atat un rol informativ, cat si educational.