ROMMEDICA 2014 – un cumul de cunostinte si tehnologie

Sfarsitul lunii martie aduce in prim-plan un eveniment reper pentru domeniul sanatatii – ROMMEDICA – Targ international de medicina si farmacie. Companii din Romania si din strainatate se vor reuni timp de patru zile la ROMEXPO pentru a-si impartasi cunostintele si cele mai recente descoperiri in campul medicinei.

Dintre expozantii acestei editii amintim:

ALERA TECH – DIVIZIA MEDICALA

Oxigeno terapia hiperbara este o forma de tratament, recunoscuta medical pe plan mondial, prin care pacientul, aflat intr-o baro-camera, inspira oxigen pur la o presiune ridicata. Acest principiu se bazeaza pe legi fizice si fiziologice demonstrate.

In conditii normale, oxigenul este transportat la celule prin legarea sa de hemoglobina. In conditii hiperbare, oxigenul se dizolva direct in plasma si in lichidul interstitial, ajungand la celule si tesuturi in cantitati mult mai mari decat cele oferite de transportul hemoglobinal al corpului omenesc. Aceasta concentratie crescuta de oxigen in sange face ca fiecare celula a corpului omenescsa fie aprovizionata optimal cu oxigen, chiar si in cazul unor afectiuni ce deterioreaza vasele sagvine sau transportul hemoglobinal, avand un efect terapeutic benefic in cazul multor afectiuni.


Camera hiperbara – 1 persoana

Pe langa afectiuni ale corpului, terapia hiperbara poate fi folosita cu mare succes in recuperarea capacitatii fizice de dupa efort, fiind recomandata sportivilor de performanta.

La fel, terapia hiperbara profilactica poate fi utilizata de catre orice persoana fizica ce doreste sa-si oxigeneze corpul pana la nivel de celula, terapia fiind ne-invaziva si ne-dureroasa, in totalitate naturala.


Camera hiperbara, 2 – 4 persoane

Lista de indicatii ale tratamentului cu oxigen hiperbar:
• Accidente de scufundare si embolia gazoasa;
• Intoxicatia cu monoxid de carbon, cianizi, fum sau DTT;
• Sangerarile masive si edemul cerebral;
• Accident vascular cerebral acut;
• Septicemii si stari septice, otita maligna, infectii cu polirezistenti, abcesele cerebrale, sinuzite cronice recidivante, osteita, erizipel, osteomielita, piodermie, actinomicoze, antrax, aspergiloze, paradontoze, borrelioza, botulism, gangrena gazoasa;
• Fasceita necrozanta, Gangrena Fournier;
• Ischemia periferica (precum cea acuta: traumatismele de zdrobire, sindromul de compartiment, transplanturile cutanate si miocutanate, reimplantarea extremitatilor amputate accidental sau cea cronica: microangiopantii, arterite, neuropatii, retinopatii, cardiopatie ischemica);
• Ulcerele cutanate ca urmare a diabetului, arteritelor obliterante, insuficientei venoase, tromboflembitei sau a fumatului;
• Necroza osoasa aseptica;
• Boala de iradiere: osteoradionecroza, xerostomia, cistitele si ileitele radice, ulcerele radice;
• Arsurile (termice , chimice), opariri, degeraturi;
• Fracturi, medicina sportiva, implantologie;
• Tulburari de perceptie: hipoacuzia acuta si acufenele (tinnitus), migrena, vertij;
• Pareza de nerv facial;
• Tratament adjuvant in scleroza in placi, colita ulceroasa, sclerodermie, pareze si plegii spastice;
• Autism


Camera hiperbara, 6 – 18 persoane

Posibile durate de tratament in camera hiperbara in functie de tipul afectiunii
• Hipoxii cerebrale: posibil necesara doar 1 sedinta.
• Imbunatatirea performantelor sportive (in functie de sport): 3 – 8 sedinte inainte de fiecare competitie.
• Leziuni neuronale cronice (paraliziecerebrala, autism, ACV): grupe de cate 15 sedinte (initial), urmate de terapii asociate (kinetoterapie, masaj, logopedie, etc.), alternate cu grupele de 15 sedinte, pana la normalizarea situatiei.
• Infectiile de tesuturi moi si microangiopatiile fara defecte cutanate: 10 – 12 sedinte.
• Edemul osos: 15 – 20 sedinte.
• Necrozele aseptice osoase: 20 – 40 sedinte.
• Ulcerele cutanate: 30 – 60 sedinte.
• Infectiile osoase: 60 – 100 sedinte.
• Scleroza multipla, scleroza laterala amiotrofica: permanent, cate 50 – 60 sedintepe an.
• Arsurile de fata: 10 – 20 sedinte.
• Fracturi: 5 – 12 sedinte.
• Maladia Legg-Calve-Perthes (care apare la copiii de 4 – 10 ani – osteonecroza idiopatica a epifizei capului femural prin compromiterea aportului de sange din aceasta zona) – functie de copil.


Camera hiperbara 1 persoana (sportivi / SPA)

Camera 1 persoana, portabila

CAMERE HIPERBARE (pentru 1 – 18 persoane) 
Specificatii tehnice generale ale camerelor hiperbare de 1 – 18 persoane:

OPTIONALE ce pot fi adaugate in configuratie, la cerere:
Compresor de aer cu presiune scazuta sau ridicata (daca locatia nu este prevazuta cu instalatie de aer sub presiune si oxigen)
Butelii de oxigen cu robineti si reductii (capacitate 20, 40 sau 50 litri)
Sistem computerizat cu software pentru control computerizat al procedurilor hiperbare
Sistem de stingere a incendiului (in interiorul + exteriorul camerei)
Sistem de aer conditionat (racire / incalzire interiorul camerei)
Sistem de supraveghere video a pacientilor in interiorul camerei
Monitor LED pentru pacient (in interiorul camerei, pentru lucru sub presiune)
Monitor EKG pentru pacient

Va asteptam, pentru orice alte detalii, la telefon 0745-183260 sau pe e_mail: office@aleratech.ro !
Va asteptam la standul 57B – Pavilion C1.

Sistemul de Terapie Andullation

Sistemul de Terapie Andullation, produs 100% in Germania de firma hhp, este un echipament medical certificat TÜV, unic prin ceea ce face si a fost dezvoltat in stransa cooperare cu oameni de stiinta, clinici universitare si medici.

12 studii stiintifice, peste 160 de clinici medicale in Germania, 2.000 doctori, fizioterapeuti, ortopezi si maseuri, Asociatia Federala a Farmacistilor din Germania (BVDA), Asociatia Sportiva Olimpica Germana, DVV – Asociatia Consumatorilor Germani, sunt cateva dintre cartile de vizita ale acestui echipament medical.

Ce este si cum functioneaza acest echipament?

Sistemul de Terapie Andullation este prezentat sub forma unei saltele, pozitionata pe o masa-suport de inalta calitate, ce asigura corpului o pozitie culcat perfecta. Are in componenta dispozitivul Power Andullator pentru picioare, centura abdominala, precum si accesoriul pentru masaj reflexogen.

Desi este un echipament medical, poate fi folosit cu usurinta si de persoane fara pregatire medicala. Cu ajutorul unei telecomenzi, se programeaza unul dintre cele 20 de programe setate, create special pentru tratarea durerilor de spate, lumbago, sciatica, gambe, incheieturi, articulatii, dureri intense de cap si migrene, cat si programul special pentru stimularea sistemului limfatic, ce ajuta la detoxifierea, purificarea si eliminarea rezidurilor acide.

Sunt si programe speciale pentru regenerare dupa sport sau activitati fizice intense, pentru relaxare profunda, pentru reducerea stresului cat si pentru eliminarea problemelor cu somnul, in special in cazurile de insomnie sau intreruperi frecvente in programul de somn.

Cu ajutorul accesoriului pentru masaj reflexogen, prin programul dedicat acestuia, se pot trata problemele de circulatie din picioare si gambe, se stimuleaza fluxul limfatic si circulatia sangelui, se intareste sistemul imunitar.

Ca si concluzie, este de retinut ca Andullation poate fi folosit eficient pentru toate zonele importante ale corpului si nu are nici un efect secundar.

Andullation echilibreaza intregul organism si are urmatoarele efecte: reducerea durerii, deblocarea, imbunatatirea vascularizatiei, efect de drenaj limfatic, scaderea stresului, facilitarea pozitiva a metabolismului in special a metabolismului lipidic, rezolva problemele de somn si stimuleaza digestia.

Sistemul de Terapie Andullation este un produs premium, are un design deosebit si este disponibil in doua culori, alb si galben combinat cu albastru. Pielea ecologica folosita este testata contra iritatiilor, sensibilitatii si toxicitatii asupra pielii.

Va asteptam la ROMMEDICA 2014!

 

26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.rommedica.ro
https://www.facebook.com/ROMMEDICA

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *