ROMMEDICA 2013 Expozitie Internationala de Medicina si Farmacie

 Centrul Expozitional ROMEXPO 09 aprilie – 12 aprilie 2013
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana a facut ca starea de sanatate si serviciile sanitare oferite la nivelul tarilor membre sa devina cadru de referinta si pentru cetatenii din Romania. Sunt arhicunoscute si mediatizate programele nationale ale Guvernului in domeniul asigurarii sanatatii populatiei, care constituie o extensie a programelor Uniunii Europene in domeniu.

In acest context, tinand seama de solicitarile si tendintele pietei de produse si servicii medicale, având în vedere interesul Dumneavoastra pentru promovarea produselor, va invitam sa participati in calitate de expozant la ROMMEDICA 2013 – Expozitie Internationala de Medicina si Farmacie, ce se va desfasura in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

ROMMEDICA reprezinta cea mai importanta manifestare adresata medicilor, asistentilor si specialistilor în domeniu, în cadrul careia puteti sa va prezentati produsele si serviciile companiei Dumneavoastra.

Expozitie Internationala de Medicina si Farmacie – ROMMEDICA isi va deschide portile în perioada 09 – 12 Aprilie 2013, la ROMEXPO pentru a gazdui cea de-a XXIII-a editie a celui mai important eveniment adresat specialistilor din domeniul medical.
Pe toata perioada expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii live ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante. In completarea programului expozitional, organizatorii impreuna cu partenerii, au conceput si in acest an, o serie de evenimente conexe – conferinte, seminarii, mese rotunde si workshop-uri pentru a facilita accesul direct la informare si networking cu reprezentantii companiilor producatoare si importatoare de aparatura de profil.
Tematica targului acopera toate serviciile oferind o imagine completa si detaliata a industriei:
 • Electro medicina
 • Chirurgie
 • Medicina de urgenta
 • Echipament si dotari pentru spitale si clinici
 • Medicina de recuperare
 • Produse farmaceutice
 • IT & C medical
 • Oftalmologie si componente optice
 • Aparatura de laborator
 • Servicii medicale
 • Finantare si leasing
 • Estetica medicala si infrumusetare si fitness
 • Publicatii de specialitate

Nimic nu este lasat la voia intamplarii. Accentul se pune pe fiecare companie pentru a garanta o rentabilitate maxima a investitiei printr-o pozitionare foarte vizibila.

 

Ultimele noutati din domeniu va asteapta la ROMMEDICA!

Invitatii on-line, tarife speciale pentru cazarea la hotel si transferuri, sunt cateva dintre facilitatile acordate pentru a imbunatati experienta participarii la expozitie.

Servicii personalizate pentru expozanti: proiectare, amenajare si constructie, inchiriere mobillier, utilitati si telecomunicatii, catering, dar si publicitate si organizare de evenimente la stand.

Programul bogat de evenimente si conferinte aduce cei mai importanti lideri de opinie ai industriei.

Fiecare eveniment ofera oportunitate unica de a face schimb de cunostinte, de a invata unii de la altii, de a forma noi relatii de afaceri si de a discuta problemele care conteaza cel mai mult pentru afacerea Dumneavoastra si pentru industrie.

Programul bogat de evenimente si conferinte aduce cei mai importanti lideri de opinie ai industriei.

Fiecare eveniment ofera oportunitate unica de a face schimb de cunostinte, de a invata unii de la altii, de a forma noi relatii de afaceri si de a discuta problemele care conteaza cel mai mult pentru afacerea Dumneavoastra si pentru industrie.

 

Retrospectiva

La editia din anul 2012, ROMMEDICA a reunit un numar de peste 70 de companii din domeniul medical, fiind vizitata de aproximativ 4000 de vizitatori specialisti.

Programul de conferinte si manifestari conexe a fost realizat in colaborare cu partenerii expozitiei si a cuprins 34 de evenimente.

 

De ce ROMMEDICA? Pentru ca ROMMEDICA este:

 • Singura expozitie internationala cu traditie din Romania;
 • Pentru ca beneficiaza de cea mai potrivita locatie – Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul C2;
 • Pentru ca promoveaza cel mai inalt grad de inovare.

Promovarea 

evenimentului

 

Evenimentul va beneficia si de o ampla campanie de mediatizare ce va viza atat presa de specialitate, cat si mediile online (bannere, articole, new media, social media, newslettere), tv si radio (spoturi, stiri si reportaje), print (articole si machete publicitare), indoor si outdoor (afisaj, Tv screen-uri, display-uri, mash-uri si billboard-uri) amplasate in zone de interes.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul: 
09 – 11.04.2013 intre orele 10:00-18:00
12.04.2013 intre orele 10:00-16:00

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *