ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante

Cea mai reprezentativa expozitie din Romania destinata industriei Horeca, ROMHOTEL va avea loc in perioada 12 – 15 noiembrie 2015, in Pavilioanele C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
O expozitie cu traditie, ajunsa la a XXIII-a editie, ROMHOTEL reprezinta platforma ideala pentru expunerea, in conditii profesioniste, a noutatilor si tendintelor unei piete in continua schimbare, asa cum este industria ospitalitatii romanesti. Imbinand functionalitatea cu estetica, ROMHOTEL ofera cele mai noi si atractive solutii de dotari pentru hoteluri, restaurante, cafenele si baruri, dar si echipamente de ultima generatie folosite in cadrul acestora.

La fiecare editie ROMHOTEL, companii din Romania si din strainatate expun piese de mobilier si echipamente necesare pentru buna functionare a structurilor de primire si a unitatilor de alimentatie publica si catering. De asemenea, pe durata expozitiei sunt organizate conferinte care abordeaza subiecte de interes pentru domeniul HORECA, dar si competitii de barista profesional, demonstratii de servire si degustare a vinului, bartending si barista.

Astfel, expozantii au ocazia sa intalneasca alti specialisti in domeniu, sa studieze indeaproape produsele si serviciile oferite de companiile concurente, sa fie la curent cu tendintele actuale din piata, avand ocazia de a stabili noi contacte de afaceri, dar si de a-si prezenta produsele si serviciile direct celor interesati. In acelasi timp, vizitatorii specialisti pot interactiona intr-o atmosfera de business, beneficiind de cele mai avantajoase oferte pentru produsele si serviciile expuse.

In aceeasi perioada, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo va avea loc si editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei