Romexpo vă invită primul târg din România dedicat seniorilor!

Comunicat de presă

 

 

Romexpo vă invită primul târg din România dedicat seniorilor!

Senior Expo – patru zile pline de optimism!

 

 

Romexpo vă invită între 2 şi 5 iunie 2016 să luaţi parte la Senior Expo, primul târg dedicat seniorilor din România.

 

Senior Expo este locul în care își dau întâlnire clinicile și companiile care oferă servicii medicale pentru cei trecuți de prima tinerețe, producători de echipamente și mobiler medical, agențiile de turism și centrele balneoclimaterice care și-au îndreptat atenția spre seniorii dornici de vacanțe extravagante sau de odihnă, dar și producători și exportatori de produse de îngrijire.

 

La Senior Expo vor fi prezente cele mai importante companii din domeniu, precum Hartmann, Bella Romania, Malta Travel, Eurocom Invest, Butonul Vietii SRL si multe altele.    Hartmann va prezenta oferta de tensiometre cu măsurare la nivelul braţului: Tensoval duo control, Tensoval comfort si Tensoval clasic si un model pentru incheietură: Tensoval Mobil, Bella România va aştepta vizitatorii cu gama completă Seni, iar Eurocom Invest, reprezentat unic autorizat SANO în România, va fi prezent cu oferta de platforme mobile electronice, semiautomate, dedicate scaunelor cu rotile, pentru facilitarea accesului pe scari.

 

Malta Travel propune seniorilor ca destinaţie pentru vara anului 2016 “Insula de miere”- Melita, cum este supranumita Malta datorită calcarului de culoare galben-arămie. Pachetele de vacanţă ale agenţiei încep de la 299 euro şi includ 7 nopţi de cazare la un hotel de 4* cu demipensiune, bilet de avion (Air Malta), cursă charter, bagaj de cală 20kg/ persoană, bagaj de mână 10 kg/ persoană, asistenţă turistică în limba română şi o excursie locală. Tot în cadrul Senior Expo, vizitatorii se vor putea informa despre Butonul Vieţii, un sistem revolutionar de monitorizare wireless pentru oameni în vârstă şi / sau cu dizabilităţi.

 

Romexpo susține persoanele vârstnice, dinamice, care se implică activ în viața comunității, și dorește să ofere seniorilor posibilitatea de a lua parte la activități cât mai diverse, potrivite vârstei și condiției de sănătate, de a socializa și de a petrece timpul într-un mod interesant și relaxant.

 

Prima ediție a Senior Expo promite atât vizitatorilor, cât și expozanților, o experiență inedită, prin explorarea multiplelor modalități de relaxare și de petrecere a timpului liber pentru cei trecuți de prima tinerețe, dar și prin aducerea laolaltă a specialiștilor din domeniul medical care îi pot ajuta să se bucure de fiecare moment fără griji.

 

Romexpo și partenerii săi le-au pregătit tuturor participanților la prima ediție Senior Expo activităti conexe dintre cele mai variate, precum traininguri de prim-ajutor și resuscitare, seminarii despre stimularea memoriei sau despre designul potrivit caselor destinate seniorilor, sesiuni de informare despre susținerea voluntariatului persoanelor vârstnice, dar și multe jocuri pentru încurajarea socializării. Întregul program al manifestărilor conexe poate fi vizualizat la adresa: http://www.senior-expo.ro/manifestari-conexe.

 

Senior Expo se va desfăşura în aceeaşi perioadă cu: Kidex – târg pentru viitoare mămici, bebeluşi, părinţi şi copii, TIBCO – târg internaţional de bunuri de larg consum şi Bookfest – Salon Internaţional de Carte.

 

Program de vizitare:

 

Joi, 2 iunie – duminica, 5 iunie – de la 10.00 la 20.00.

 

Intrarea este liberă!

 

Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.senior-expo.ro şi vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului Senior Expo Romexpo!