Romexpo vă invită la Expo DRINK & WINE

In perioada 31.10 – 04.11.2012, ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza cea de-a XV-a editie aTargului de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice – EXPO DRINK & WINE


EXPO DRINK & WINE isi propune sa devina timp de cinci zile cadrul ideal de ofertare, negociere si contractare dintre cele mai mari companii din industrie si specialistii din domeniul bauturilor alcoolice si non-alcoolice.
In continuare, va prezentam cateva dintre noutatile pe care expozantii acestei editii le vor prezenta publicului vizitator:

Eskware Distribution

Compania Eskware Distribution din regiunea de sud a Vinho Verde, Monçâo and Melgaço, din Portugal va prezenta pe piata din Romania doua sortimente de vinuri albe: Quinta do Regueiro Reserva DOC si Regueiro Alvarinho-Trajadura DOC.

  Quinta do Regueiro Reserva:
Struguri: 100% Alvarinho
Alcool: 13°
Aciditate: 7g/dm3
PH: 3,20
Profil: Sec
Vechime: intre 5 si 8 ani
Vinul prezinta o culoare o culoare citrina, parfum complex, potiuni florale si de fructe. Aroma se face resimtita si persista. Cu toate ca este un vin alb, aciditatea sa este foarte echilibrata.

 Regueiro Alvarinho-Trajadura

Struguri: Alvarinho and Trajadura
Alcool: 11,5° Aciditate: 7g/dm3
PH: 3,20
Profil: Sec
Vechime: 4 ani

Acest vin prezinta o nuanta de culoare mai deschisa fata de Alvarinho si este mai dulce. Cu toate acestea, sunt prezente toate proprietatile speciale ale Quinta do Regueiro Reserva.

BENSON ENTERPRISES

Benson Enterprises este o companie specializata in importul si exportul de vinuri, bauturi energizante si bauturi ambalate in cutii din aluminiu din Moldova si Oregon States USA.

Vinurile vandute sunt cele din crama Asconi – Maurt – Chateau Vartely.

Vinurile noastre importate din statul Oregon SUA provin de la crama de vinuri “Purple cow”.

Benson Interprises cauta investitori romani pentru deschiderea de magazine specializate pentru vanzarea de vin, alimente, haine si tot ce este productie romaneasca in 2 state din SUA.

Benson Interprises pot importa la cerere vinuri din Statele Unite ale Americii pentru distribuitori, hoteluri, supermarket-uri, magazine de specialitate din Romania.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *