Romexpo si Asociatia Clubul Roman de Mobila va invita la targul de mobila BIFE 2012

Mai sunt doar 2 zile pana cand cea de-a XXI-a editie a Targului International de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului – BIFE isi deschide portile.

In perioada 12 -15 septembrie, in Pavilioanele C1, C2, C4, C5, si C6 din Centrul Expozitional Romexpo va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente cu caracter internaţional, dedicate producătorilor, importatorilor, exportatorilor şi distribuitorilor din domeniul industriei lemnului.

Aflat în acest an la cea de-a 21-a ediţie, BIFE 2012 se va desfasura pe o suprafata de peste 10.000 mp si va reuni branduri precum Class Living, Idezio, Far-Est, Kinnarps, Intermedio, Kroma-Exotique, Sarmex, Romast, Romvitrine, Independent Design, Mobimpex, Proconsel, Tehnoholz-Danibrum, Interforestaf etc. Acestea sunt doar cateva dintre cele peste 100 de firme dinRomaniasi strainatate (Germania, Polonia,Cehia,Serbiasi Slovacia) care vor incanta publicul larg cu cele mai interesante creatii in materie de mobilier, iar vizitatorii specialisti cu cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului.

Targul de mobila va fi deschis publicului vizitator in perioada 12-15 septembrie, intre orele: 10:00 – 18.00. Ziua de 12 septembrie va fi dedicata in exclusivitate publicului specialist si jurnalistilor, accesul fiind permis numai pe baza invitatiei “Ziua Specialistilor”. In perioada 13 – 15 septembrie expozitia va fi deschisa publicului larg aflat in cautare de piese si accesorii de mobilier pentru ambientarea spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

www.bife.ro

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *