ROMEXPO si ACRM au prezentat astazi, in premiera, conceptul creativ si noua sectorizare a targului de mobila BIFE

ROMEXPO S.A. impreuna cu ASOCIATIA CLUBUL ROMAN DE MOBILA si CAMERELE DE COMERT SI INDUSTRIE DIN ROMANIA, au prezentat astazi, in premiera pentru piata industriei de mobilier din Romania, noul concept creativ sub care se va desfasura editia din acest an a targului BIFE, eveniment ce va avea loc in perioada 5-9 septembrie 2012.

In cadrul conferintei de presa au luat cuvantul:

  • Doamna Mariana Suciu, Director General ROMEXPO
  • Domnul Prof. Univ. Dr. Sorin Petre Dimitriu, Presedinte Camera de Comert si Industrie Bucuresti, Vicepresedinte Camera de Comert si Industrie a Romaniei
  • Doamna Camelia Sucu, Presedinte Class Living
  • Domnul Mihai Toma, Secretar General Asociatia Clubul Roman de Mobila
  • Domnul Adrian Ciocazanu, Director General Revista IGLOO

 

Cu ocazia acestui eveniment, organizatorii au dezvaluit in avanpremiera noul concept de organizare BIFE, desfasurat sub sloganul „plAy DESIGN feel”. Astfel, intr-un decor alcatuit din piese moderne de mobilier expuse de catre companiile participante, a fost pus in scena un scurt preview al editiei din aceasta toamna, organizatorii prezentand noua sectorizare a targului:

  • PAVILIONUL C1: MOBILIER CLASIC
  • PAVILIOANELE C2 SI C3: TENDINTE SI DECORATIUNI
  • PAVILIONUL C4: BUCATARII
  • PAVILIONUL C5: ACCESORII PENTRU MOBILA
  • PAVILIONUL C6: UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU PRELUCRAREA LEMNULUI

Subiectele discutate in cadrul evenimentului au vizat, de asemenea, o evaluare a pietei industriei de mobilier din Romania, perspectivele de dezvoltare atat pe plan national, cat si international, fiind subliniata inca o data importanta participarii la evenimentele de profil, precum si incurajarea si sprijinirea producatorilor autohtoni in vederea impunerii acestora pe pietele externe.

Despre targul de mobila BIFE

Targul BIFE isi propune sa inceapa in acest an o aventura a design-ului inovator, a stilului si rafinamentului, reunind sub acelasi concept cele mai importante branduri de mobila din tara si strainatate.

Astfel, sub sloganul  plAy DESIGN feel targul va marca revolutiile in design-ul de mobilier aducand in atentia publicului interesat o gama variata de piese si accesorii destinate ambientarii si utilarii moderne a spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

Evenimentul este organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila si se adreseaza producatorilor si distribuitorilor din domeniul mobilei si produselor de lemn, producatorilor si distribuitorilor de tehnologii, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului si exploatare forestiera, producatorilor si distribuitorilor de accesorii de mobila, producatorilor si distribuitorilor de materii prime si materiale auxiliare pentru industria lemnului, vizitatorilor specialisti si publicului larg.

Mai multe informatii despre expozitia BIFE puteti gasi pe site-ul www.bife.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *