ROMEXPO semnează un parteneriat de colaborare cu ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ pentru târgul BIFE, ediţia 2012

 ROMEXPO SA împreună cu ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ anunţă semnarea unui parteneriat de colaborare în vederea sprijinirii şi promovării industriei de mobilă din România, cu ocazia celei de-a XXI-a ediţii a BIFE  – Târgul Internaţional de Mobilă, Maşini şi Echipamente pentru Exploatare Forestieră şi Prelucrarea Lemnului,  eveniment ce va avea loc în perioada 5 – 9 septembrie 2012.

În cadrul discuţiilor bilaterale, partenerii au convenit consolidarea relaţiilor de afaceri în scopul facilitării participării firmelor membre ACRM în cadrul târgului BIFE. În acest sens, ROMEXPO va asigura firmelor participante condiţii speciale precum şi o amplă campanie de promovare în medii de informare precum: Tv, radio, online, presă de specialitate şi de larg tiraj, atât din Bucureşti, cât şi din ţară.

Cu o vastă experienţă în domeniu, ROMEXPO continuă să ofere condiţii excelente de participare partenerilor săi, îndeplinind cu succes cele mai diverse şi complexe exigenţe menite să confere fiecărui expozant o prezenţă personalizată la târg.

ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ, a fost fondată în luna mai 2011, la propunerea celor 9 membri fondatori: “Scopul nostru este să sprijinim şi să promovăm industria mobilei din România, să reprezentăm interesele producătorilor din sectorul mobilei în dialog cu partenerii interni şi externi, să promovăm şi să sprijinim pregatirea personalului din industria mobilei”.

“Salutăm iniţiativa ROMEXPO de a semna un astfel de parteneriat. Suntem siguri că manifestarea expoziţională BIFE va reprezenta o platformă oportună dezvoltării de contacte şi contracte fructuoase, atât pentru firmele care vor decide să participe, cât si pentru utilizatorul final care va beneficia de produse de cea mai înaltă calitate şi finisare.”  (Dl. Iuliu Moldoveanu – Preşedinte, ASOCIAŢIA CLUBUL ROMÂN DE MOBILĂ).

Manifestarea expoziţională BIFE, organizată în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi ACRM se adresează producătorilor şi distribuitorilor din domeniul mobilei şi produselor de lemn, producătorilor şi distribuitorilor de tehnologii, utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului şi exploatare forestieră, producătorilor şi distribuitorilor de accesorii de mobilă, producătorilor şi distribuitorilor de materii prime şi materiale auxiliare pentru industria lemnului, vizitatorilor specialişti şi publicului larg.

Mai multe informaţii despre expoziţia BIFE puteţi găsi pe site-ul www.bife.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *