Romexpo S.A. iese din starea de insolventa: Curtea de Apel Bucuresti respinge ca neintemeiata cererea depusa de firma Arsenoaiei & Matasel Consulting

COMUNICAT DE PRESA ROMEXPO S.A.

19 septembrie 2012

Marti, 18 septembrie 2012, Curtea de Apel Bucuresti a admis in mod irevocabil recursul Romexpo si a respins ca neintemeiata cererea de insolventa depusa de firma Arsenoaiei & Matasel Consulting.

Astfel, in dosarul de insolventa, firma Arsenoaie & Matasel Consulting, al carei contract de publicitate a fost reziliat in luna Iulie 2011, a solicitat suma totala de 404.472,55 lei, iar ROMEXPO a achitat pana la aceasta data, 444.472,55 lei – deci chiar mai mult decat s-a solicitat, diferenta in plus provenind din penalitati calculate de ROMEXPO la zi.

Ca urmare a acestui fapt, instanta a admis astfel recursul si a modificat sentinta de deschidere a procedurii insolventei, cu consecinta iesirii companiei din aceasta stare.

In acest dosar, ROMEXPO a fost reprezentata de catre Societatea Civila de Avocati “Man & Paraschiv”.

ROMEXPO S.A. este o societate cu capital privat, avand ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

In acelasi timp, ROMEXPO este cel mai mare organizator de targuri si expozitii din Romania, beneficiind de recunoastere internationala, fiind membra activa a unor organizatii de profil, precum Asociatia Globala a Industriei de Targuri si Expozitii – UFI (din 1993), cea mai importanta organizatie mondiala in domeniu, Alianta Targurilor din Europa Centrala – CEFA (din 2003), CENTREX – Uniunea Internationala de Raportare Unitara a Indicatorilor Statistici si EURASCO – Asociatia Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa. Totodata este si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Targuri si Expozitii din Romania – ASOEXPO.

Le multumim tuturor clientilor si colaboratorilor pentru increderea dovedita si ii asiguram de intreg suportul ROMEXPO in derularea parteneriatelor viitoare.

 

Mariana SUCIU

Director General

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *