ROMEXPO S.A. – gazda Adunarii Generale CENTREX

In data de 27.03.2015 ROMEXPO S.A. a gazduit in incinta Centrului Expozitional  Adunarea Generala a membrilor CENTREX – Uniunea Internationala de Raportare Unitara a Indicatorilor Statistici, organizata anual.

In cadrul acestei intalniri au fost dezbatute teme de actualitate si interes major pentru participanti, organizatori de targuri si expozitii din centrul si sud-estul Europei, care au pus accent pe impactul crizei economice asupra activitatii de organizare manifestari expozitionale. La acest eveniment au fost prezenti 8 dintre cei mai importanti membrii CENTREX din Bulgaria, Cehia, Romania, Polonia, Ucraina si Ungaria.  

Principalii organizatori din aceste tari prezenti la intalnirea CENTREX au fost: Plovdiv International Fair din Bulgaria, Brno International Fair din Cehia, Expo Arad International si DLG Intermarketing din Romania, Poznan International Fair din Polonia, GALEXPO si Kiev International Contract Fair din Ucraina, Hungexpo Ltd. din Ungaria, dar si ROMEXPO S.A.

CENTREX numara in total 14 membri, organizatori de prestigiu din 6 tari Bulgaria, Cehia, Romania, Polonia, Ucraina si Ungaria si are ca obiectiv principal promovarea transparentei si veridicitatii statisticilor manifestarilor expozitionale si schimbul de experienta dintre membrii sai.

In anul 2016, gazda intalnirii anuale CENTREX va fi Polonia, respectiv Targul International Poznan.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *