ROMEXPO da startul cumparaturilor pentru sarbatorile de iarna la Targul Cadourilor de Craciun si Antique Market

Intre 5 si 8 Decembrie la ROMEXPO au loc doua evenimente ce vin in intampinarea celor care sunt in cautarea cadourilor perfecte. Astfel, vizitatorii sunt asteptati la Targul Cadourilor de Craciun si la Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati.

Aproximativ 200 de expozanti din Romania, dar si din strainatate, vor astepta vizitatorii in cadrul celor doua targuri, pentru a le oferi cele mai interesante idei de cadouri pentru cei dragi.

Fie ca vorbim de bijuterii cu pietre pretioase, haine, parfumuri, cadouri gourmet, produse pentru ingrijirea pielii, echipamente sportive, carti si jucarii pentru copii, cosmetice naturale si multe altele, cei care vor trece pragul Targului de Cadouri de Craciun vor avead de ales dintre sute de produse ce se pot transforma in nenumarate variante de cadouri.

Tot in aceeasi perioada, ROMEXPO organizeaza Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati, eveniment ce reuneste colectionari si pasionati de antichitati ce vor avea ocazia sa-si spuna povestile vizitatorilor. Piese de mobilier, tablouri, ceasuri, carti, masini de epoca, decoratiuni si multe altele vor fi de gasit timp de patru zile la ROMEXPO.

Targul de Cadouri de Craciun si Antique Market, evenimente adresate intregii familii, vor avea loc in pavilionaele C1 si C2 ale Centrului Expozitional ROMEXPO unde de pe 5 pana pe 8 decembrie sa va instaura un adevarat regat al cadourilor pentru cei mari si cei mici.

 

Programul de vizitare al evenimentelor este:

05 – 07decembrie – 10:00 – 19:00
08 decembrie: 10:00 – 18:00

Intrarea este libera!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre aceste evenimente, va invitam sa vizitati:
www.expo-cadou.ro
https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.antiquemarket.ro
https://www.facebook.com/Antique.Market.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *