ROMEXPO Bucuresti gazduieste reuniunea anuala a Comitetului Director al Aliantei Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala

In perioada 29 – 30 martie 2012, ROMEXPO si Camerele de Comert din Romania, vor gazdui, pentru prima data in Romania, reuniunea anuala a Comitetului Director al Aliantei Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala – CEFA.

Din delegatie fac parte reprezentanti ai Messe Munchen – Germania, Reed Exhibitions, Messe Wien –Austria, Messe Bozen – Germania, Novi Sad Fair si ICM d.o.o -Serbia,InterExpo & CongressCentersi International Fair Plovdiv -Bulgaria.

Vizita delegatiei se inscrie in contextul consolidarii si extinderii parteneriatelor de colaborare si a realizarii unei conexiuni la nivel european intre reprezentantii industriei de targuri si expozitii.

Potrivit programului vizitei, membrii delegatiei vor participa la reuniunile forumului director efectuand totodata vizite in cadrul celor doua manifestari expozitionale aflate in desfasurare in aceeasi perioadala ROMEXPO, CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii si AMBIENT EXPO –  Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine.

Fondata in 1995, Alianta Organizatorilor de Targuri din Europa Centrala – CEFA, numara 22 dintre cei mai importanti membri organizatori de targuri si expozitii din Europa Centrala si de Sud-Est: Belgrad, Bolzano, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Graz, Klagenfurt, Munchen, Novi Sad, Plovdiv, Sofia, Viena, Zagreb etc.

In aceasta era marcata de un intens proces de globalizare, CEFA reprezinta o importanta platforma de business pentru reprezentantii  industriei organizatoare de targuri si expozitii, misiunea organizatiei fiind aceea de oferi solutii viabile la problemele aparute, cat si consultanta si expertiza in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor intr-o piata aflata in continua crestere.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *