ROMEXPO Bucuresti a gazduit in premiera, in Romania, mega-evenimentul Sensation “Ocean of White”

Sambata, 21 aprilie 2012, pentru prima oara in Romania, Sensation – cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, a transformat Pavilionul Central ROMEXPO intr-un imens “Ocean of White“. Astfel, intr-un decor spectaculos, evenimentul a reunit peste 15.000 de persoane, fiind unul dintre cele mai mari evenimente muzicale dinRomania.

 

Punerea in scena a show-ului a oferit o imersiune in translucid, intr-un univers fabulos, populat cu gigantice, uluitoare creaturi maritime, dansatori, focuri de artificii, cascade de apa, lasere, totul pe muzica antrenanta oferita de catre vedetele serii, DJ-ii:

  • Mr. White
  • Mauro Picotto
  • Fedde le Grand
  • Pete Tong
  • Hardwell
  • Greeg & Onuc

Despre Sensation

Sensation este un eveniment muzical care a debutat acum mai bine de un deceniu in Olanda si s-a extins in ultimii ani in mai multe state din Europa. Sensation -OceanofWhitea fost insa organizat pentru prima datala Bucurestiin acest an.

Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent.

In fiecare vara, in Amsterdam, orasul natal al acestui fenomen, se lanseaza un spectacol nou, bazat pe renumitul dress-code “be part of the night, dress in white” inainte de a porni in turneu in intreaga lume.

Sensation – Ocean of White a fost adus inRomania de catre Events, biletele au fost puse in vanzare de catre Eventim, Romexpo fiind gazda evenimentului.

Foto: www.sensation.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *