ROMENVIROTEC – Cel mai important eveniment dedicat protejarii mediului

In perioada 28 februarie – 2 martie 2012, ROMEXPO organizeaza sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor, cea de a XIX-a editie a manifestarii expozitionale ROMENVIROTEC – Expozitie Internationala pentru Tehnologii si Echipamente de Protectie a Mediului, Reciclare si Energii Alternative.

Cu o traditie de 19 ani, ROMENVIROTEC va fi platforma ideala unde expozantii si vizitatorii specialisti vor participa la un program complex de conferinte despre managementul deseurilor si noile tehnologii in domeniul monitorizarii si pastrarii unui mediu curat – conferinte sustinute de specialistii din cadrul Ministerului Mediului si Padurilor, Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Ambasadei Austriei si Ambasadei Belgiei dar si firme private.

In cadrul expozitiei firmele participante vor face demonstratii cu cele mai noi echipamente pentru protectia mediului.

Prima instalatie de desorbtie termica indirecta din Romania pentru eliminarea in situ a solurilor contaminate cu mercur, tehnologiile de sortare magnetica, senzorii cu ultrasunete pentru producerea poliolefinelor secundare de mare puritate din deseuri, precum si masina de reciclat sticla vor fi prezentate la ROMENVIROTEC 2012.

Printre firmele participante la ROMENVIROTEC 2012 se regasesc, ca in fiecare an, liderii domeniului protectiei mediului, dintre care enumeram: Uni-recycling, Vivani, Salubritate, Enviro Chemie, Euritech, Greentech, Setcar, Elkaplast, s.a.

De asemenea, in aceeasi perioada se desfasoara Expozitia Internationala pentru Aparatura si Instrumente de Masura si ControlROMCONTROLA.

Mai multe informatii despre ROMENVIROTEC si ROMCONTROLA puteti gasi pe site-urile: www.romenvirotec.ro si www.romcontrola.ro.

Program de vizitare:

  • 28 februarie – 1 martie 2012, intre orele 10:00 – 18:00
  • 2 martie, intre orele 10:00 – 16:00