ROMENVIROTEC 2016

O expozitie dedicata mediului inconjurator

A 23-a editie a ROMENVIROTEC, Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, va avea loc in perioada 07-10 aprilie 2016, in Pavilionul C6 din cadrul Centrului Expozitional Romexpo.

ROMENVIROTEC este o platforma importanta atat pentru progresul tehnologic, cat si pentru educarea publicului in vederea adoptarii unei atitudini responsabile fata de mediu. De asemenea, este locul potrivit pentru a prezenta in avanpremiera pe piata tehnologii si proiecte noi, care au implicat cercetare si investitii. Participantii vor avea ocazia sa participe la conferintele, seminariile si workshop-urile care vor fi organizate pe durata expozitiei si care au ca scop sa contribuie la dezvoltarea masurilor de protectie a mediului inconjurator din Romania.

Fiecare eveniment ofera oportunitatea unica de a face schimb de cunostinte, de a forma noi relatii de afaceri si de a discuta problemele care conteaza cel mai mult pentru afacerea Dumneavoastra si pentru industria protectiei mediului.

La ROMENVIROTEC 2016 se vor gasi solutii la problemele de mediu, modalitati ‘verzi’ de economisire a energiei, reducere a poluarii si de reciclare. In centrul atentiei vor fi: managementul deseurilor, solutii de tratare a deseurilor, noi tehnologii in tratarea apelor reziduale, aspecte legate de legislatia si normele europene: o oportunitate de a face schimb de idei pentru cei care doresc sa fie inovativi in mod constant si intentioneaza sa furnizeze produse si servicii de calitate.

ROMENVIROTEC 2016

An exhibition dedicated to the environment

ROMENVIROTEC – International trade fair for technology and environmental protection equipment, will take place between 7th and 10th of April 2016, within Pavilion C6 at Romexpo Exhibition Centre, Bucharest.

Romenvirotec represents the most important exhibition in Romania dedicated to environmental protection, an important event for people involved in environment protection and all those who wish that Romania aligns to EU Directives in the field.

ROMENVIROTEC brings together the most important players in the field that will exhibit new products and technologies, offering to visitors the opportunity to be up to date with the market trends, to purchase products and services at reasonable prices and to negotiate directly with suppliers. Moreover, the participating companies will have a complete and updated view regarding the specialized market and will enjoy the opportunity of coming into direct contact with existing or potential clients, with the possibility of signing important business contracts.

The side events program that will be organized during the exhibition by Romexpo and its partners will cover the most important topics regarding the international measures for environment protection.

Exhibition sectors:

 1. Water extraction and treatment
 2. Water treatment and purge
 3. Water distribution and sewers
 4. Coastal protection / flood control
 5. Refuse disposal and recycling
 6. Generating energy from waste materials
 7. Management of unconventional energy resources
 8. Street cleaning, maintenance and winter road services
 9. Decontamination of old sites / soil treatment
 10. Household wastes, residues
 11. Recycling, recovering and processing of recyclable residues
 12. Flue-gas scrubbing and air extraction/air-pollution abatement
 13. Noise reduction / sound insulation
 14. Measuring, control and laboratory technology
 15. Climate
 16. Financial services, contracts, banking services, management, administration and other services
 17. Inter-governmental organizations and agencies
 18. Services