ROMENVIROTEC 2014 – un eveniment pentru un mediu sanatos


Deoarece calitatea mediului inconjurator are efecte puternice atat asupra generatiilor prezente, cat mai ales asupra celor viitoare, organizarea evenimentelor care au acest scop este mai mult decat o necesitate. Tocmai pentru a veni in sprijinul companiilor care depun eforturi an de an in dezvoltare si cercetare, ROMEXPO organizeaza in perioada 26 – 29 martie ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectie a mediului.

Desfasurat sub patronajul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, ROMENVIROTEC va reuni agenti economici din tara si din straintate, din tari precum: Austria, Belgia, Franta, Germania, Portugalia si Ungaria. Evenimentul isi propune sa fie nu numai un spatiu de expunere dar si un prilej de discutii si noi parteneriate in dezvoltarea acestui domeniu.

Vizitatorii vor regasi la ROMENVIROTEC 2014 companii din variate arii de activitate, precum: tratarea si extragerea apei, tratarea si epurarea apei, canalele si distributia apei, protectia costiera / controlul inundatiilor, reciclarea si eliminarea deseurilor, generarea de energie din deseuri de material, managementul resurselor de energie neconventionale, salubrizarea strazilor, intretinere si servicii rutiere de iarna, decontaminarea siturilor vechi / tratarea solurilor, deseurile menajere, reziduuri, reciclarea, recuperarea si procesarea reziduurilor reciclabile, curatarea sistemelor de evacuare a gazelor de ardere si extragerea aerului /reducerea poluarii aerului, reducerea zgomotului / izolarea fonica, masurarea, controlul si tehnologia de laborator, clima, serviciile financiare, contractare, servicii bancare, administrare, management si alte servicii.

Astfel, la sfarsitul primei luni a primaverii va asteptam la un eveniment cu adevarat verde, in care business-ul va fi concentrat pe continuitate si cooperare.

Va asteptam la ROMENVIROTEC 2014!

Program de vizitare:
26 – 28 martie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
29 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:
www.romenvirotec.ro
https://www.facebook.com/Romenvirotec.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *