ROMANIAN TATTOO SHOW 2012 – Targ dedicat tatuatorilor si iubitorilor de tatuaje – editia II

Romanian Tattoo Show 2012 este cel de-al doilea eveniment organizat de ROMEXPO dedicat tatuatorilor si iubitorilor de tatuaje.

Editia din acest an se va desfasura in perioada 20- 23 septembrie 2012, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in acelasi timp cu targurile Cosmetics Beauty HairExpozitie Internationala de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire Corporala si Coafura si Expo ITPExpozitie internationala de contractari pentru confectii, textile, pielarie si incaltaminte.

Luand in considerare interesul acordat tatuajelor si artei corporale ca modalitati de exprimare, Romanian Tattoo Show isi propune sa ofere posibilitatea intalnirii artistilor cu publicul interesat.

Artistii tatuatori isi vor expune cele mai elaborate lucrari si vor prezenta ultimele tendinte in materie de modele si tehnici de tatuare.

Pentru ca tatuajul este un angajament pe termen lung, informarea este extrem de importanta. Daca vrei sa iti faci un tatuaj, dar inca nu esti foarte hotarat, nu stii ce implica si nu te-ai gandit inca la un model, te asteptam sa vorbesti cu specialistii din domeniu, care te vor ajuta sa iei cea mai buna alegere.

 

Vizitatorii vor putea sa afle care sunt avantajele si dezavantajele unui tatuaj, indiferent de tipul acestuia:

  •  tatuaje permanente
  • tatuaje semipermanente
  •  tatuaje clasice
  • tatuaje cosmetice

Romanian Tattoo Show 2012 reprezinta atat locul de intalnire al membrilor comunitatii artistilor din domeniu, cat si o platforma de informare si promovare a tendintelor si ofertelor in randul publicului vizitator. Romanian Tattoo Show 2012 – un adevarat spectacol care imbina pasiunea, imaginatia si arta!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *