ROCK THE CITY la Romexpo: Concerte Guns N Roses, Machine Head si multi altii

Tuborg Green Fest powered by ROCK THE CITY 2012 se anunta cel mai interesant festival rock al anului din  Romania. In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, Parcarea  B, veti putea vedea multe formatii in premiera in Romania, multe nume  mari pe scena rock internationala, dar si o serie de formatii romanesti.

Conceptul Tuborg Green Fest, implementat in ultimii ani  si in Romania, a dat nastere unora dintre cele mai puternice spectacole  internationale. Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjurul  Europei, oferind iubitorilor de muzica concertele unor trupe de  prestigiu mondial precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park,  Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless,  Kasabian sau Whitesnake. In anii trecuti, Tuborg Green Fest a organizat  in Romania unele dintre cele mai ample concerte rock, aducand publicului  roman nume mari ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau  Megadeth.
“Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii  Tuborg, iar consumatorii din toata lumea asociaza brandul Tuborg cu cele  mai bune reprezentatii de muzica live. Cu totii asteptam cu nerabdare a  patra editie a Tuborg Green Fest, pentru ca am pregatit numeroase  surprize in stilul Tuborg. Seria de concerte va fi in topul celor mai  captivante evenimente muzicale ale anului, mai ales ca au confirmat  prezenta alte trei trupe cu notorietate: Evanescence, Soulfly si Heaven  shall Burn”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing,  URBB.


Cele mai recente confirmari
Pe langa formatiile deja anuntate, Guns N’Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage si Within Temptation, confirmam oficial prezenta la festival a celebrului grup american EVANESCENCE, dar si a celor de la SOULFLY si HEAVEN SHALL BURN.
EVANESCENCE este un nume important in ultimul deceniu  pe scena rock internationala. Inca de la albumul de debut, ”Fallen”,  formatia americana a dovedit ca are un cuvant de spus, iar primul lor  produs s-a vandut in peste 17 milioane de exemplare, fiind placat cu 57  de albume de platina si 6 albume de aur. ”Fallen” a oferit trupei doua  trofee Grammy, dar si alte sapte nominalizari. Anii 2000 au fost  prolifici pentru Evanescence, perioada in care au fost editate doar trei  produse (doua de studio si unul live), vandute in peste 24 de milioane  de exemplare. Ultimul album a aparut in toamna anului trecut cu numele  ”Evanescence”, intrat in Billboard pe locul 1 sectiunile Rock Albums,  Digital Albums, Alternative Albums si the Hard Rock Albums.
SOULFLY este deja un nume cunoscut pe scena metalica  mai ales pentru ca el este condus perfect de catre Max Cavalera, fostul  lider al faimosului grup brazilian Sepultura. Soulfly are pana in  prezent in palmares opt albume de studio, ultimul aparand pe 13 martie  2012 sub numele ”Enslaved”. Considerat unul dintre cele mai dinamice  grupuri live, Soulfly va avea un cuvant greu de spus la Tuborg Green  Fest powered by Rock the City, ocazie cu care cei patru muzicieni vor  prezenta, in premiera in Romania, in varianta live acest album asteptat  chiar si de fanii Sepultura.
HEAVEN SHALL BURN este un grup german care activeaza  din 1996, timp in care a editat 6 albume de studio, dar si un DVD  interesant numit Bildersturm. Axat pe sonoritatiile moderne, Heaven  Shall Burn are puternice influente americane, dar si o excelenta  atitudine live probata printre altele la diverse festivaluri de renume  precum Wacken Open Air ori Summer Breeze. Show-ul de la Bucuresti va fi o  alta premiera in Romania si o buna ocazie de a vedea la lucru un grup  despre care noua generatie de rockeri are cuvinte de lauda.
Romanian rock day
29 iunie 2012 va fi o zi rezervata formatiilor romanesti, ocazie cu care  veti vedea la lucru atat trupe in plina afirmare, cat si formatii de  calibru.

Asa cum deja stiti, acest festival a promovat de fiecare data si  formatiile romanesti si in 2012 vom face acelasi lucru. Deocamdata nu va  putem dezvalui numele lor, dar, in viitorul apropiat, va vom da toate  informatiile despre Romanian Rock Day in exclusivitate pe site-ul festivalului, Tuborg, Eventim.ro si a partenerilor nostri media. Desfasurator Tuborg Green Fest powered by Rock The City Prezenta formatiilor pe zile a fost stabilita, iar ordinea este urmatoarea:
Vineri – 29 iunie 2012 – Romanian Rock Day
Sambata – 30 iunie 2012
PENTAGRAM SAXON SOULFLY BLACK LABEL SOCIETY GODSMACK MACHINE HEAD
Duminica – 1 iulie 2012
SWEET SAVAGE UGLY KID JOE WITHIN TEMPTATION THE CULT EVANESCENCE GUNS N’ROSES
Bilete: In urma cererii publicului de a avea si bilete pe cele trei zile,  organizatorii au decis sa le faca pe plac si, mai mult, va exista si o  perioada promo de achizitionare a biletelor.
Preturi promotionale – Discounted Early Bird – pana in 15 mai 2012, inclusiv:   Ziua 1 Normal Circle – 50 lei Ziua 1 Golden Circle – 70 lei   Ziua 2 Normal Circle – 120 lei Ziua 2 Golden Circle – 170 lei   Ziua 3 Normal Circle – 140 lei Ziua 3 Golden Circle – 210 lei   Dupa data de 15 mai 2012, preturile vor deveni:   Ziua 1 Normal Circle – 70 lei Ziua 1 Golden Circle – 90 lei   Ziua 2 Normal Circle – 140 lei Ziua 2 Golden Circle – 190 lei
Ziua 3 Normal Circle – 160 lei Ziua 3 Golden Circle – 230 lei   Abonamentele Normal Circle si Golden Circle vor ramane la pretul actual, de 180, respectiv 270 lei! Biletele VIP sunt disponibile numai sub forma de ABONAMENT, la pretul de 450 lei.
Biletele sunt in vanzare, in exclusivitate, prin Eventim si se pot  cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile  Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.
Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate  Eventim si prin organizatorul Festivalului, East European Events si  Marcel Avram in colaborare cu D&D East Entertainment.
Acces public
Accesul publicului se va face in ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00,  sambata, 30 iunie, si duminica, 1 iulie, accesul publicului va fi la  ora 12.00, iar orele de incepere a concertelor va fi urmatoarele,  vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie,  orele 13.00.

Program ROCK THE CITY 2012

View more documents from IBGTV

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *