Reprezentantii industriei pieselor de schimb auto se pregatesc pentru sezonul de iarna la AUTOEXPOTEHNICA 2012

Peste 70 de companii din domeniul componente auto si servicii din Romania, Turcia, Polonia, Italia, Republica Ceha, Slovacia si Grecia vor participa, in perioada 08-10 noiembrie 2012 la AUTOEXPOTEHNICA – eveniment organizat de catre ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si desfasurat sub patronajul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

 

AUTOEXPOTEHNICA  2012 – se afla la prima editie si se adreseaza unui public specializat in domeniul tehnicii si intretinerii auto care va putea lua pulsul celor mai noi produse, tehnologii, tendinte si solutii de interes din domeniu.

La acest eveniment vor participa ca expozanti producatori, importatori si distribuitori, la nivel national si international, din domeniul auto. Astfel, AUTOEXPOTEHNICA va prezenta cele mai bune solutii pentru problemele tehnice cu care se confrunta posesorii de autoturisme: de la piese si componente auto, la sisteme electronice de management-ul afacerii, e-shop-uri, piese forjate pentru autoturisme si biciclete, peste 1.500 tipuri de kituri de reparatie, echipamente pentru doatrea atelierelor, produse de ingrijire auto, produse chimice de curatare, presa de specialitate, dar si servicii pentru obtinerea licentelor de transport.

 

Cu aceasta ocazie, Inspectoratul General al Politiei Romane, prin reprezentantii politiei rutiere, vor participa la eveniment  cu o motocicleta, o autospeciala marca Dacia MCV si Caravana de educatie rutiera, urmand a realiza activitati de constientizare a tuturor categoriilor de participanti la trafic cu privire la riscurile nerespectarii normelor privind circulatia rutiera pe drumurile publice.

 

In acelasi timp, Grupul de Formare Profesionala Master va prezenta noul sistem inovativ de formare profesionala. Institutia ofera o alternativa viabila sistemelor de invatamant actuale, prin concentrarea pe rezultate concrete si dezvoltarea unor abilitati practice grupurilor formate.

 

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

 

8 – 9 noiembrie 2012, in intervalul orar 10:00 – 18:00

10 noiembrie 2012, intre orele 10:00 – 16:00

 

Expozitia se va desfasura in pavilionul C6 al Centrului Expozitional ROMEXPO.

 

www.autoexpotehnica.ro                

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *