Remedii naturale la TMA 2014!

La inceput de primavara, ROMEXPO va invita la un eveniment plin de sanatate. Intre 13 si 16 martie, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare va crea la ROMEXPO o oaza de liniste si bunastare, la care va asteptam sa luati parte. 

In cadrul acestui eveniment, sunteti invitati la standul Dr Shiffa pentru a beneficia de efectele benefice ale produselor naturale, realizate dupa o reteta mostenita de generatii.

CALEA CATRE SANATATE!
RETETE VECHI DE PESTE 500 DE ANI!

Dr Shiffa este o companie specializata in productia, comecializarea si promovarea produselor naturale pentru sanatate.

Cu o prezenta activa de peste 10 ani pe piata din Turcia, Dr Shiffasi-a deschis portile din 2012 si in Romania, oferind un portofoliu de peste 300 de produse 100% naturale, care acopera toata gama de afectiuni.

Dr Shiffa inseamna traditie, valori si inovatie.Pentru ca sanatea inseamna echilibru, misiunea Dr Shiffa este de a promova si a sustine constant prin activitatile de cercetare, consultanta si prin intermediul specialistilor sai, solutii de medicina integrativa care sa ofere omului modern un stil de viata sanatos.

Priceperea specialistor Dr Shiffa se impleteste cu traditia.Retetele autentice care stau la baza produselorDr Shiffa isi au originea intr-o carte straveche care dateaza de peste 500 de ani, denumirea de Dr Shiffafiind inspirata din denumirea de Doctorul Vindecator.

Portofoliul Dr Shiffa acopera toata gama de afectiuni cuprinzand peste 300 de produse 100% naturale sub forma de capsule, tincuri, extracte din plante, creme si ceaiuri.

Dr Shiffa va ofera ACUM remedii naturale pentru vindecarea a peste 120 de afectiuni:

  • DIABET
  • HEPATITA B/C
  • COLESTEROL
  • HIPERTENSIUNE
  • PSORIAZIS
  • HEMOROIZI
  • PROSTATA

Intra pe site-ul www.drshiffa.ro pentru a putea consulta gama nostra de produse si pentru a intra in legatura cu specialistii Dr Shiffa.

Va asteptam la TMA 2014!

PROGRAM DE VIZITARE
13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00
16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.tma-expo.ro
https://www.facebook.com/TMA.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *