Remedii naturale la Targul Cadourilor de Craciun

Intre 5 si 8 Decembrie va asteptam la ROMEXPO pentru o noua editie a Targului Cadourilor de Craciun. In cadrul acestui eveniment va asteptam la standul magazinului online www.viatanaturala.ro pentru a testa o serie de produse fabricate exclusiv in Italia.

Magazinul online www.viatanaturala.ro ( info: 0728252154 ) comercializeaza in special produsele maunfacturate EXCLUSIV in ITALIA de laboratoarele FARMACEUTICI Dottor Ciccarelli -MILANO, precum si alte peste 3500 de articole care se regasesc in magazinele proprii, produse din piata remediilor naturale din Romania.

BRADURI PRINCIPALE:
PASTA DEL CAPITANO: Pasta del Capitano este o linie completa de produse pentru igiena orala ce a fost lansata in Italia anului 1905. Pana in prezent ramane printre cele mai renumite branduri din Europa. Linia de produse Pasta Del Capitano include categorii ce prezinta caracteristici exclusive: Pasta de dinti FARA PARABENI sau SLS, Apa de gura FARA ALCOOL, Periute de dinti – special concepute pentru probleme legate de gingii sensibile sau pentru albire, Caramele Balsamice pentru prevenire rosu in gat, Foite (Strips) mentolate cu XILITOL antibacterian si energizante. Produse diverse pentru igiena orala.
Magazinul online www.viatanaturala.ro ( info: 0728252154 )

CERA DI CUPRA – o marca de prestigiu in piata produselor cosmetice pentru doamne, ofera o gama larga de produse pentru fata si corp.

Formula originala bazata pe ceara de albine a ramas neschimbata peste timp, fiind o solutie de tratament anti-imbatranire pentru toate tipurile de ten. Ingrijirea si tratamentul frumusetii feminine sunt asigurate prin urmatoarele linii de cosmetice:

• Cera di Cupra piele Matura
• Cera di Cupra piele Tanara
• Cera di Cupra gama Traditional

Magazinul online www.viatanaturala.ro ( info: 0728252154 )

TIMODORE dr Ciccarelli – este linia de produse care datorita inovatiei si eficientei castiga fidelitate din partea celor ce o incearca. Este conceputa pentru igiena si deodorarea picioarelor si gambelor. Aceste produse indicate atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea celor mai frecvente probleme ale picioarelor.

Linia este divizata in 4 segmente:
• SANATATE SI WELLNESS: pentru ameliorarea si hidratarea picioarelor, gleznelor si talpilor
• TRATAMENT: pentru prevenirea, protectia si eradicarea tuturor tipurilor de calus, bataturi sau negi.
• DEODORIZANTE: pentru reglementarea transpiratiei, prevenirea si combaterea picioarelor si incaltamintei urat mirositoare.
• LINIA Special din SILICON GEL: pentru a preveni, a proteja si trata probleme mai putin obisnuite ale piciorului (protectie monturi, indreptare degetul mare, tuburi protectoare s.a)

Magazinul online www.viatanaturala.ro ( info: 0728252154 )

Va asteptam la Targul Cadourilor de Craciun!
Program de vizitare:
05.12.2013 – 07.12.2013 intre orele 10:00 – 19:00.
08.12.2013, intre orele: 10:00 – 18:00.

ACCESUL este GRATUIT!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *