Radiatoare portprosop din inox cu pana la 30% reducere intre 10-13 aprilie la ROMTHERM 2014

Radiatoare portprosop din inox cu pana la 30% reducere intre 10-13 aprilie la ROMTHERM 2014

Cea de-a XIX-a editie a ROMTHERM – Expozitia Internationala pentru Echipamente de Incalzire, Racire si de Conditionare a aerului reuneste, in perioada 10-13 aprilie 2014, companii dintre cele mai apreciate si cunoscute din tara si din strainatate, producatori, importatori si comercianti a caror activitate principala este asigurarea confortului nostru termic.

In cadrul ROMTHERM 2014 Intreprinderea de producere “MARIO”, principalul producator ucrainean de suporturi pentru prosoape si radiatoare de design din inox, va asteapta la standul lor cu reduceri de 20% pentru persoane fizice si 30% pentru persoane juridice la toate produsele din portofoliu.

Radiatoarele portprosop din inox pe baza de apa sunt dispozitive fara de care este dificil sa ne imaginam o baie moderna. Ele sunt in masura sa incalzeasca orice camera de baie, sa usuce aerul si sa completeze perfect designul camerei. Dar principala sarcina pe care o rezolva cu success radiatoarele portprosop din inox pe baza de apa este uscarea prosoapelor. Practice si utile, aceste radiatoare nu necesita cheltuieli suplimentare pentru energie electrica – sunt calde permanent atunci cand incalzirea este pornita in casa sau atunci cand exista apa calda. La instalarea radiatoarelor portprosop pe baza de apa trebuie sa decideti daca doriti sa pastrati caldura tot timpul anului sau numai in seznoul rece. In primul caz va puteti conecta radiatoarele pe baza de apa la sistemul de incalzire si in al doilea caz le conectati la sistemul de alimentare cu apa calda.

Special pentru vizitatorii ROMTHERM, reprezentantii companiei MARIO au facut o selectie de modele foarte atractive. Pentru detalii suplimentare va asteptam la standul companiei din cadrul ROMTHERM 2014.

Model CORNER 800/500 (LUNGIME 1500 mm)Modelul CORNER se deosebeste avantajos de altele si merita atentie sporita in seria radiatoarelor portprosop. Design-ul deosebit permite proprietarului acestui model sa completeze avantajos spatiul din incapere, deoarece calitatea si design-ul suporturilor pentru prosoape de modelul CORNER pot satisface si pe cel mai exigent cumparator. Acest model modern si stilat va fi un ajutor de neinlocuit in casa, deoarece constructia sa va permite amplasarea comoda pe ea a diferitor obiecte.

Pret: 1946 RON, TVA inclus

 

Model MARIO 700/400Modelul MARIO reprezinta o solutie universala in domeniul radiatoarelor portprosop. El reprezinta un aliaj de simplitate si eleganta. Acest model este creat pentru consumatorul care apreciaza stilul sobru, siguranta si caracterul practic. Modelul MARIO este una dintre primele elaborari ale intreprinderii “MARIO” si este considerat, pe buna dreptate, mandria si cartea de vizita a companiei.

Pret: 945 RON, TVA inclus.

 

Model NEPTUN 700/500

Radiatoarelor portprosop NEPTUN sunt capabile sa contribuie la confortul si aspectul placut al incaperii de orice suprafata. Acest model cucereste prin design-ul sau si calitatea excelenta a executarii. Tevile usor curbate ale radiatorului creeaza senzatia de usurinta si nepasare, gratie carui fapt veti crea nu doar un interior individual al incaperii, ci veti pune in evidenta si veti completa fiecare detaliu al lui.

Pret: 1092 RON, TVA inclus

Model LUX 600/400

Design-ul atragator, cu un grad inalt de functionalitate, reprezinta radiatoarele LUX. Daca preferati minimalismul si va intereseaza partea practica a suporturilor pentru prosoape, radiatoarele LUX sunt create anume pentru dumneavoastra. Acest model creeaza in incapere atmosfera de finete si eleganta, combinata cu confortul.

Pret: 630 RON, TVA inclus

Gama intreaga de produse a companiei MARIO o gasiti pe www.calorifer-inox.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *