Produsele DORIPESCO la INDAGRA FOOD 2013

La sfarsitul lunii octombrie, ROMEXPO organizeaza INDAGRA FOOD – Targ international pentru industria alimentara. Eveniment de traditie, INDAGRA FOOD reuneste si de aceasta data producatori importanti din domeniu, ce vor prezenta cele mai noi produse si tehnologii.

In cadrul editiei din acest an a INDAGRA FOOD va asteptam la standul Doripesco, companie ce detine in portofoliu doua game de produse pescaresti, bazate pe concepte diferite:

1.Gama Delta din Carpati – Doripesco: inseamna produse traditionale din peste, retete speciale si produse premium. Aceasta gama se adreseaza unei anumite nise: consumatorul bine informat vis-a-vis de ingredientele produselor. Din aceasta gama, fac parte 9 produse atestate de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ca produse traditionale din peste, dar si alte specialitati pescaresti:

2. Gama Pescaria din Transilvania – Doripesco: este destinata tuturor consumatorilor care doresc sa savureze noi retete pescaresti, in cadrul carora folosim pește de prima prospețime provenit din Delta din Carpați. In plus, aceasta gama vine ca o noutate pe piata romaneasca, cuprinzand atat produse tartinabile, cat si produse cu delicioase sosuri, pe care clientii le pot consuma direct, sau incalzite. Simplu, rapid, gustos si delicios!

www.deltadincarpati.ro
www.doripesco.ro

Va asteptam la INDAGRA FOOD!

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra-food.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *