Produse textile si echipamente sportive la Targul Cadourilor de Craciun

In perioada 5 – 8 decembrie, la ROMEXPO are loc o noua editie a Targului Cadourilor de Craciun. Va invitam sa vizitati cele peste 80 de companii expozante pentru a gasi cele mai ingenioase idei de cadouri pentru sarbatori. 
Dintre expozantii acestei editii amintim:

1. SempreTrim – Timisoara – firma producatoare de confectii haine din piele, marochinarie si manusi, atat pentru femei cat si pentru barbati. Infiintata in 1994 la Timisoara firma a acumulat experienta si s-a dezvoltat, astfel incat acum ofera clientilor calitate si varietate. Eleganta si finetea produselor ii situeaza in topul preferintelor celor ce aleg pielea in vestimentatia lor.
   
www.sempretrim.ro

2. ZIPER SPORT – Sporturile de iarna devin o adevarata placere atunci cand folosesti echipamentul potrivit!

Ziper Sport, importator al brand-urilor de top in domeniul sportiv, cu o experienta de aprox 20 de ani, te ajuta sa iti gasesti echipamentul cel mai potrivit pentru a te putea bucura pe deplin de placerea si beneficiile sportului. XBionic, XSocks – lider mondial in materie de imbracaminte specifica pentru sportivii de performanta dar si pentru cei pasionati si care isi dedica timp sporturilor in general.

Produsele XBionic definesc confortul sportivilor prin folosirea tehnologiilor avansate ce le permit acestora sustinerea efortului fizic si imbunatatirea performantelor.

Marker/Volkl- companie in continua dezvoltare, ne intampina an de an cu cu inovatii astfel incat schiatul este o adevarata placere chiar si pentru cei mai mofturosi schiori. Schiurile si legaturile Marker Volkl, acompaniate de divizia de haine Volkl, asigura echipamentul potrivit fiecarei categorii de sportivi, astfel incat confortul si performanta devin definitorii.

Leki – producator de accesorii pentru schi recunoscut la nivel international. Manusile si betele Leki completeaza armonios echipamentul tau de top!

Si pentru ca ne gandim la toate nevoile tale, iti oferim si clapari. Ai de unde alege, Tecnica si Dalbello ne sunt buni prieteni.

Fie ca vrei sa incerci senzatiile tari oferite de schiatul free sau esti ceva mai conservator, Ziper sport iti ofera atat echipamentul de care ai nevoie cat si asistenta specializata astfel incat sa faci cele mai bune alegeri atat pentru tine cat si pentru cei dragi!

SC ZIPER SPORT SRL, BRASOV, STR ZIZINULUI, NR 121
0268/331395 , 0746150100, 0746150101
MAGAZIN SKI SHOP Bucuresti, Sos. Stefan cel Mare 234 – 0746150102
WWW.SKI-SHOP.ROWWW.OUTDOORCENTER.ROWWW.OUTDOOR-SPORT.RO

Va asteptam la Targul Cadourilor de Craciun!

Program de vizitare:
05.12.2013 – 07.12.2013 intre orele 10:00 – 19:00.
08.12.2013, intre orele: 10:00 – 18:00.

ACCESUL este GRATUIT!

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:

www.expo-cadou.ro

https://www.facebook.com/Targul.Cadourilor.Romexpo

www.romexpo.ro

https://www.facebook.com/ROMEXPO

https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *