Produse si echipamente pentru saloane la Cosmetics Beauty Hair

La final de septembrie, ROMEXPO organizeaza o noua editie a Cosmetics Beauty Hair – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Intre 26 si 29 septembrie, firme din domeniu vor prezenta in cadrul Centrului Expozitional produse si servicii de ultima generatie. In plus, doar pe durata targului, vizitatorii pot beneficia de preturi speciale. 

Astfel, la standul WNR Nail veti regasi echipamente pentru saloane la preturi promotionale mamboo

Unitate de spalare Mamboo 2– Neagra
Unitate de spalare de culoare neagra, cu bazin ceramic MOBIL ce permite clientului sa se aseze intr-o pozitie confortabila indiferent de inaltimea acestuia.
In partea stanga este prevazuta cu un dulapior ce poate fi folosit ca spatiu de depozitare si are rol de gura de vizitare.

PRET VECHI : 1925 LEI
PRET NOU : 1636 LEI

Scaun de coafor Mao – Auriu mao
Scaun de coafor de culoare aurie. Este prevazut cu pompa hidraulica. Cu ajutorul acestei pompe se poate controla ridicarea si coborarea scaunului, de asemenea si blocarea sau deblocarea posibilitatii de rasucire a scaunului. Scaunul pentru coafura Mao este prevazut cu manere cromate, foarte rezistente si moderne. Un scaun pentru coafor cu sezut si spatar realizate din materiale de cea mai buna calitate, prevazut cu suport de picioare din plastic gri, foarte rezistent.

Baza scaunului este cromata, sub forma de stea

PRET VECHI: 1199 LEI
PRET NOU: 649 LEI

Combina Cosmetica 11 Functii NM-1009 combina

Functii:

 1. Ultrasonic
 2. Galvanoderm
 3. Ionoderm
 4. Electroderm
 5. Vacuum
 6. Spray
 7. Perii
 8. Lampa wood
 9. Vapozon
 10. Aromoterapie
 11. Lampa cu lupa

PRET VECHI: 3670LEI
PRET NOU: 2999LEI

In cadrul standului Fantasy look, veti fi intampinati cu o multitudine de produse cosmetice pentru utilizare in saloanele profesionale.

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *