Produse pentru ingrijirea dintilor si a pielii la Cosmetics Beauty Hair 2013

 

Intre 26 si 29 septembrie, Comsetics Beauty Hair va aduce vizitatorilor o multitudine de produse pentru ingrijire corporala.

sormeAstfel, la standul Pure Smile veti regasi un concept 100% natural de albire a dintilor. Pure Smile se diferentieaza de majoritatea gelurilor de albit dintii, prin lipsa substantelor chimice precum peroxidul sau perboratul, ingredientele sale fiind 100% naturale. Formula unica a compozitiei Pure Smile foloseste ingrediente care sunt cunoscute pentru proprietatile de albire si care provin din materii prime, naturale, precum extractul de Aloe Vera, musetel, rodie, bicarbonatul de sodiu.
Fiind un produs 100% natural, Pure Smile este incadrat ca si procedura cosmetica, iar conform legislatiei Uniunii Europene, absenta peroxidului si perboratului din substantele de albire a dintilor, permite efectuarea procesului de albire in afara cabinetelor stomatologice si poate fi efectuat de orice persoana.

www.puresmile.ro

Sprintpharma prezinta conceptul IKARI, ce se bazeaza pe o metoda de testare pur stiintifica: sistemul de testare YourSkinType™. Sistemul urmeaza metoda unui expert in dermatologie: in primul rand un diagnostic complet, urmat de o cura de tratament clara.
Dupa analiza pielii (SkinScan), clientul primeste un cod (SkinCode) si implicit selectia de produse care i se potrivesc, alaturi de cura de tratament personalizata.
Produsele cosmetice IKARI formeaza un sistem modular a trei game: PURE –CURE –RENEW , care pot fi combinate reciproc pentru a oferi un program unic de ingrijire a pielii. Direcţiile personale de aplicare a produselor IKARI, in functie de tipul pielii, vor fi puse la dispozitie de catre specialistul IKARI doar dupa analiza pielii.
In afara de numeroase ingrediente active cu concentraţie mare, de origine biologica, cremele IKARI au in compozitie celule STEM din plante.

www.sprintpharma.ro

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *