Produse diversificate la Expo Drink & Wine 2014!

Intre 29 octombrie si 2 noiembrie 2014 sunteti invitati sa vizitati o noua editie a EXPO DRINK & WINE in Pavilionul Central ROMEXPO. Aveti ocazia de a degusta si achizitiona produse din categorii diverse, cuprinzand sortimente de vinuri, bauturi racoritoare si energizante, bauturi spirtoase si alte bauturi alcoolice.

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

1. ALCALINA DISTRIBUTION

Va asteptam la standul Alcalina Distribution pentru a afla informatii despre urmatoarele produse:

• Apa natural alcalina Perla Moldovei® cu pH 8,8.

Apa Perla Moldovei® provine dintr-un acvifer aflat la adancimea de 210 m, cu un pH 9,1 la sursa. Este o apa oligo-minerala foarte rara la nivel european fiind natural alcalina, cu o structura moleculara mica, cu reziduu fix de 333mg/l si a obtinut foarte multe feedbackuri pozitive din partea consumatorilor.

s Apa Perla Moldovei este sub testare in Ungaria in cadrul Centrului Medical Kaqun. Acesta testeaza apele benefice la Facultatea Semmelweis respectiv in Centrul de Oncologie ambele din Budapesta.

• Apa de masa alcalina ionizata Dr. SZALAY cu pH 9, din Ungaria;

Apa de masa ALCALINA Dr. Szalay, provine din Statiunea Tiszafured, Ungaria, este ionizata, filtrata de mai multe ori si imbogatita cu OXIGEN medicinal, cu un nivel de pH 9, si ajuta intr-un mod remarcabil la recastigarea echilibrului acido-bazic precum si la oxigenarea organismului.
• Bautura KAQUN

Cu o structura moleculara speciala care contine si include intr-o forma stabila, unica si legata OXIGEN, cu o concentratie de 18 si 21mg/l, ceea ce inseamna un continut de 6 pana la 8 ori mai mult decat apa normala, cu o saturatie de oxigen de 22%. Actulamente bautura Kaqun este testata in Institutul Central Oncologic din Budapesta pe 400 bolnavi de cancer, acest lucru fiind precedat de 7 ani de succese in studiile si in experientele pe cobai efectuate in cadrul Facultatii de Medicina Semmelweiss din Budapesta iar studiul efectului produsului Kaqun pe celulele tumorale (OGV), Dr. Pal Katalin, doctor in stiinte, efectul acestuia asupra parametrilor imunologici ai voluntarilor sanatosi. Dr. Sebestyen Gyula, consilier, docent universitar honorific. In 2010 a avut loc testarea citotoxicitatii produsului Kaqun pe celulele HepG2/OKB/, testari efectuate de sef cercetare Kocsis Zsuzsanna, biolog, respectiv a capacitatii antioxidante a produsului de catre Sebestyen Gyula, docent universitar. Despre studii se pot afla mai multe pe siteul

Cautam distribuitori in toata tara!!!

www.apa-alcalina.info

0754.059.478

marketing@alcalinia.ro

2. ALCOOL PLANET

Compania Alcool Planet a prins viata din pasiunea noastra pentru bauturile fine si se bazeaza pe o experienta vasta in industrie.Dorim sa ne folosim cunostintele si experienta internationala in industria ospitaliera pentru a dezvolta piata romaneasca. Know-how-ul dobandit in Grecia, SUA, Marea Britanie si Cehia ne diferentiaza de celelalte companii importatoare de alcool si ne permite sa va prezentam un concept unic.

Suntem specialisti in:

– crearea meniurilor eficiente
– crearea de meniuri profitabile
– tehnici de “upselling”
– perfectionarea personalului
– pregatirea in arta cocktail-urilor
– organizare de evenimente de specialitate

Motto: “High quality for cool value”

 

• Maxime Trijol Cognac

Coniacul Maxim Trijol este reprezenativ pentru producatorii independenti de coniac francez. El provine din inima regiunii “Grande Champagne”, care este o garantie a calitatii de-a lungul regiunii Congnac. Compania este cunoscuta pentru traditia de familie si perseverenta a 5 generatii de adevarati maestri. Seria “Presidenten Range” demonstreaza unicitatea acestor comori.

Cognac Maxime Trijol a castigat numeroase premii internationale, in Europa, SUA si China si este prezent in 2 linii de produse: The Grand Classic Range si Grande Champagne Range.

In categoria Grand Classic printre altele, sunt incluse:
– Maxime Trijol Cognac VS – gust intens de fructe, usor si bine echilibrat
– Maxime Trijol Cognac VSOP – plin de aroma de fructe, fin si persistent
– Maxime Trijol XO Cognac – un gust complex cu note de vanilie, portocale si ciocolata

 

Alizé liqueurs

Alizé este can un vant tropical, dupa ce a „devastat” milionae de stilcle in SUA, Australia, Marea Britanie si alte parti ale lumii, Alizé ajunge acum si in Romania.

Este un amestec unic de sucuri naturale pure, bazat pe fructe exotice si coniac fin sau vodka franceza. Este mai mult decat o bautura, este un trend international, un stil de viata care exprima prospetime, bucurie si pace sufleteasca. Puteti amesteca culorile in mii de moduri pentru ca imaginatia nu are limite.

 

Goral Vodka Master

Sectretul consta in utilizarea graului dur de inalta calitate si prepararea in conformitate cu procesul de fabricatie prescris. De asemenea, este cunoscuta ca prima vodka din lume care a fost facuta doar din grau.

 

Familia Premium Vodka

Totul este posibil deoarece acesta se produce din alcool foarte moale, rafinat, obtinut in 7 etape. Se aplica un proces strict de selectie din toate materile prime, incepand cu purificarea compozitiei soiului de grau. Apa de izvor bogata si pura reflecta frumusetea din apropierea muntilor Tatra.

Datorita unui design atemporal, gustului placut, calitate si pret accesibil este potrivita pentru orice ocazie si ii veti gasi locul la orice masa.

 

Espresso Bohême

Este un amestec magic din vodka premium franceza si cea mai pura esenta de cafea din Brazilia(35%). A fost creat in secret pentru a oferi o alternativa adapatata gusturilor unui segment tanar de consumatori.

 

Baron Clovignac Brandy

Fiind recunoscut ca intruchipare a epicurismului francez, acesta contine alcool 100% francez de origine, este foarte bun si bine echilibrat, amintind de struguri uscati si stejar fin. Perfect pentru cocktail-uri lungi (cu apa tonica sau Coca-Cola)

www.alcoolplanet.ro

Va asteptam la Expo Drink & Wine 2014!

Program de vizitare:
29 Octombrie – 1 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00
2 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.targdevinuri.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *