Produse de make-up professional, doar la Cosmetics Beauty Hair 2013

 

Finalul lunii septembrie, va prilejui la ROMEXPO organizarea unei noi editii a Cosmetics Beauty Hair – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

La standul B&C Exclusive veti regasi numeroase produse destinate machiajului profesional.

 

1. MAKE-UP STUDIO
Make-up Studio prezinta o gama completa de produse profesionale, disponibile intr-o paleta generoasa de culori, destinate pentru uz in cinema, televiziune, teatru, moda, saloane si scoli de machiaj.

Doar la Cosmetics Beauty Hair veti beneficia de
25% reducere la toate articolele.

 

2. MAKE-UP DESIGNORY
Indrazneste sa fii diferit! MUD promite calitate si rezistenta a produselor, aplicare usoara si pigmenti de culoare puternici. Cu ajutorul instrumentelor precise, al ghidurilor HOW TO, al trucurilor si sfaturilor, totul devine simplu si inteligent – nu e de mirare ca MUD este alegerea make-up artistilor profesionisti in ultima decada.

Doar la Cosmetics Beauty Hair veti beneficia de
30% reducere la toate articolele.

 

3. DINAIR
Dinair este brandul care a inventat machiajul aerograf, revolutionand astfel intreaga industrie cosmetica. De peste 30 de ani, Dinair este preferat de saloane si de make-up artisti profesionisti internationali si da ton inovatiilor in domeniu, fie ca este vorba despre produse de machiaj, aparatura sau accesorii.
Aplicarea usoara, rezistenta, rezultatul natural sunt doar cateva dintre caracteristicile acestor produse. In plus, Dinair prezinta o noua gama, Paramedical, care acopera complet acneea, cicatricile, pistruii, petele, tatuajele, dificil sau imposibil de ascuns prin utilizarea altor tehnici.

Doar la Cosmetics Beauty Hair veti beneficia de
10% reducere la toate articolele.

www.bc-e.ro

Va asteptam la COSMETICS BEAUTY HAIR!

Program de vizitare:
26.09.2013 – 28.09.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
29.09.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.expocosmetics.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *