Produse alimentare traditionale la Bucharest Christmas Shopping

Sarbatorile inseamna mese imbelsugate si bucate alese. La Bucharest Christmas Shopping veti regasi produse traditionale numai bune pentru a fi degustate in zilele de sarbatoare. 

Dintre expozantii acestei editii, va prezentam:

Dioszegit

produse unguresti carnati secuiesti carnati proaspeti, facuti la fata locului sunca de Craciun, toba traditionala, rulada de curcan, jumari de gasca, muraturi smile in saramura, paine uriasa cu cartofi de 7 kg/buc.

 

 

Carniprod Tulcea

Grija fata de consumator

Din anul 1993, societatea Carniprod SRL Tulcea, cu o capacitate de 60.000 porci pe an, se ocupa cu procese de crestere si ingrasare a porcilor, procese de fabricatie a preparatelor din carne si procese specifice agriculturii si de preparare a hranei pentu animale.

Cu peste 400 de angajati, performantele economico-financiare ale unitatii au urmat o traiectorie crescatoare, datorita unui management modern. Astfel, compania a ocupat locul I in ultimii 15 ani in topul national al unitatilor procesatoare de carne, atat pentru calitatea produselor cat si pentru nivelul vanzarilor.Compania s-a concentrat pe livrarea unor produse cat mai sanatoase. Un pas important in aceasta directie a fost modernizarea fluxului de procesare a carnii, care a permis implementarea unui sistem de management al sigurantei alimentului, conform celor mai moderne standarde internationale si in concordanta cu normele de igiena sanitar-veterinare. Pe langa aceste efecte ale extinderii si modernizarii, se mai pot remarca: imbunatatirea indicatorilor de calitate a produselor, cresterea eficientei economice prin reducerea costurilor de fabricatie si cresterea productivitatii.

De asemenea, in anul 2006, compania a fost certificata de catre prestigioasa firma germana DQS-UL pentru sistemul integrat de management compus din: sistemul de management al calitatii, sistemul de management de mediu si sistemul de management al sigurantei alimentului. Un an mai tarziu, acest sistem a fost completat cu certificatul de conformitate cu International Food Standard, nivel superior, care a continuat in 2008 cu nivelul de baza. In 2009 si 2010 certificarea acestui sistem a fost obtinuta pentru nivel superior pe o versiune revizuita a acestui standard.

Compania are o productie de peste 9.000 de tone de preparate de carne pe an, iar in august 2006 a obtinut dreptul de aplicare, pe etichetele produselor si pe documentele de corespondenta, a marcii “PUNCTUL VERDE”. Acesta reprezinta unul din cele mai importante succese, pentru ca prin aceasta marcare, clientii si consumatorii au certitudinea ca produsul pe care l-au cumparat este un produs autentic si original. Astfel, s-a facut o delimitarea clara a produselor Carniprod fata de produsele contrafacute.

Tot in anul 2006, Carniprod a debutat si in comertul cu amanuntul. Astfel ca, in prezent, unitatea detine un magazin de prezentare si desfacere in incinta proprie, trei magazine itinerante si magazine in puncte semnificative ale municipiului Tulcea, in Braila, in Constanta, in Galati si Bacau. Astfel, puteti gasi produse din carne, de inalta calitate, in nu mai putin de 35 de magazine.

In prezent, compania doreste extinderea pietei de desfacere in unele tari din Uniunea Europeana, cum ar fi Italia, Spania si Anglia. Pentru aceasta urmeaza sa fie depuse eforturi pentru extinderea certificarii sistemului integrat de management prin conformarea cu standardul British Retail Consortium. Acesta este implementat si certificat cu prilejul auditului din luna octombrie a anului 2011, gradul B, iar in urma auditului din 2014 a fost obtinut gradul A pentru acest standard si a fost mentinut nivelul superior pentru standardul IFS.

Carniprod SRL Tulcea este o societate comerciala, cu capital integral privat, inregistrata in Romania si apartine unui grup de cinci asociati. Unitatea este amplasata in apropierea orasului Tulcea, pe soseaua Tulcea-Murighiol, intr-o zona de terenuri agricole, aflate in proprietate privata.

CARNIPROD, CALITATE = SANATATE!

 

Va asteptam la Bucharest Christmas Shopping

Program de vizitare:
1 – 18 decembrie, intre orele 12.00 – 20.00
19 – 21 decembrie, intre orele 12.00 – 02.00

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bucharestchristmasshopping.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *