Prindeti gustul Italiei la Indagra Food 2014!

La sfarsitul lunii octombrie, ROMEXPO organizeaza o noua editie a Indagra Food – Targ international pentru industria alimentara. Eveniment dedicat furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara si producatorilor de alimente, INDAGRA FOOD isi propune sa devina unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din Romania, reprezentand platforma perfecta pentru lansarea si vanzarea de noi produse, cat si pentru stabilirea de noi relatii de afaceri si incheierea de contracte. 

Va asteptam la standul Apulia Food pentru a descoperi o parte din produsele cu specific italian!

Apulia Food se naste in 2003 purtand inainte un proiect ambitios: acela de a cuceri gusturile cele mai exigente si o nisa de excelenta pe piata de tarallini cu adevaratii tarallini artizanali din Puglia.

Din dorinta de a pastra traditiile gastronomice ale zonei, s-au nascut tarallini “I Tesori di Canusium”, toti de origine italiana, facuti din ingrediente simple, autentice si atent selectionate, respectand vechile si riguroasele metode traditionale.

 

     

     

Va asteptam la Indagra Food 2014!

Program de vizitare:
29.10.2014 – 01.11.2014 intre orele 10:00 – 18:00.
02.11.2014, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.indagra-food.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *