Primavara diversificata la ROMEXPO: Oferte turistice pentru toate buzunarele, terapii pentru relaxare si solutii pentru IMM-uri

  

Pe 13 martie se deschid: Targul de Turism al Romaniei, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare si IMM Forum

 

Primul semestru de targuri si expozitii debuteaza la ROMEXPO cu trei evenimente adresate atat publicului larg, cat si specialistilor, vizand domenii variate. Turism, medicina alternativa dar si workshop-uri pentru reprezentantii IMM-urilor se vor regasi la ROMEXPO de pe 13 pana pe 16 martie.

 

“Odata cu aceste evenimente vom deschide oficial primul semestru de targuri si expozitii la ROMEXPO si suntem bucurosi sa aducem iarasi calitatea si diversitatea in cadrul targurilor si expozitiilor noastre. Debutam in anul 2014 cu trei manifestari expozitionale importante, care acopera o paleta variata: turism, IMM-uri si medicina alternativa, fiecare dintre acestea complentandu-se reciproc” declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.

 

  • ·        Targul de Turism al Romaniei – vacantele anului 2014 intr-un singur loc

 

Recunoscut drept cel mai important eveniment din Romania adresat turismului, Targul de Turism al Romaniei isi asteapta publicul la editia cu numarul 31.

 

Ce inseamna in cifre acest eveniment:

 

–         280 de companii

–         Reprezentari din 24 de tari (Israel, Macedonia, Bulgaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Turcia, Grecia, Ucraina, Austria, Italia, Polonia, Cipru, Serbia, Moldova, Marea Britanie, Ungaria, Iordan, Olanda, Cehia, China, Maroc, Malaezia, Egipt)

–         6 Pavilioane expozitionale ce insumeaza o suprafata de 16.000 de metri patrati

–         Spatiu exterior destinat intrecerilor sportive

–         Reduceri de pana la 50% la ofertele turistice

Pentru cei care sunt in cautarea celor mai bune destinatii pentru petrecerea vacantelor din perioada Sarbatorilor Pascale, weekend-ul prelungit de 1 Mai sau pentru perioada verii, timp de patru zile expozantii prezenti la Targul de Turism al Romaniei vor avea grija ca fiecare vizitator sa isi gaseasca vacanta potrivita.

Avantajati vor fi cei care vor alege din ofertele early-booking, intrucat pentru acestea se anunta cele mai mari reduceri, ce pot ajunge si pana la 50%.

Fie ca vor opta pentru destinatii autohtone sau de pe alte continente, cei care vor ajunge la Targul de Turism al Romaniei se pot bucura de pachete personalizate, cu facilitati incluse pentru familii, tineri sau pensionari.

 

Cum bugetul mediu al unei familii pentru vacanta din vara acestui an se situeaza in jurul sumei de 1.500 de euro, conform reprezentantilor agentiilor de turism, destinatiile preferate vor ramane in continuare Grecia, Turcia, Spania si Bulgaria, insa nici litoralul romanesc sau statiunile balneoclimaterice autohtone nu vor lipsi din alegerile turistilor. Pentru cei care isi doresc sa aiba parte de aventuri, tari precum China, India, Maroc sau Malaezia ii asteapta cu peisaje si trasee de neuitat.

Mai mult decat atat, la Targul de Turism al Romaniei vor fi lansate campanii de promovare in premiera: Mamaia Style – replica autohtona a Festivalului de la Rio, promovata de primarul Constantei, Radu Mazare va debuta joi, 13 martie, la ROMEXPO.

 

Vesti bune vin din partea operatorilor din turism in ceea ce priveste preferintele turistilor romani. Astfel, in cadrul conferintei de presa ce a precedat organizarea Targului de Turism al Romaniei,reprezentantii agentiilor de turism au declarant ca in ultima perioada litoralul autohton a castigat lupta cu cel bulgaresc prin prisma posibilitatilor de distractie, cazare si evenimente oferite de statiuni cu renume precum Mamaia. In ceea ce priveste costurile pentru petrecerea unei zile in statiunile de pe litoralul romanesc, acestea variaza intre 100 si 300 de lei, in functie de prestigiul statiunii.

 

Tot in cadrul conferintei de presa a fost evidentiat succesul programelor Early Booking – 20% dintre acestea (lansate la editia din toamna anului 2013 a Targului de Turism al Romaniei) fiind deja vandute, noi achizitii prefigurandu-se cu ocazia evenimentului ce sta sa inceapa.

 

Targul de Turism al Romaniei va reuni in Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 oferte turistice din toata lumea, la preturi foarte atractive!

 

  • ·        Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – arta de a trai sanatos

 

In completarea vacantelor oferite de Targul de Turism al Romaniei vine un al doilea eveniment care este organizat tot in aceasta perioada la ROMEXPO – Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA, ajuns la cea de a patra editie.

Pentru ca relaxarea este un lucru atat de necesar zilnic, dar cu atat mai mult inaintea perioadelor de vacanta, vizitatorii sunt asteptati in Pavilioanele E1 si E2 ale Centrului Expozitional ROMEXPO pentru a fi mai aproape de un trai sanatos in aglomeratia si agitatia acestui secol.

 

Cei care vor ajunge la Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA vor testa noi tehnici de masaj si terapii pentru imbunatatirea circulatiei, dar vor putea achizitiona la preturi promotionale uleiuri naturale presate la rece din miez de nuca, seminte de coriandru sau samburi de struguri, sapunuri pregatite din plante dupa retete de sute ani, ceaiuri aromate si o multime de alte produse pentru ingrijire corporala.

 

  • ·        IMM Forum – business-ul romanesc invata de la profesionisti

 

In perioada 13 – 15 martie la ROMEXPO are loc cea de a treia editie a IMM Forum – cel mai complex eveniment dedicat IMM-urilor. Timp de trei zile in Sala Titulescu a Centrului Expozitional ROMEXPO vor avea loc seminarii, conferinte si workshop-uri menite sa contribuie la dezvoltarea mediului antreprenorial romanesc.

 

Reprezentati a prestigioase institutii publice si private, precum Ministerul Economiei, Grupul SACE (apartinand de Ministerul Economiei din Italia), Asociatia de Standardizare din Romania, Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), Institutul National de Statistica, Fundatia Post-Privatizare sau Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR) vor prezenta antreprenorilor prezenti surse de informatii si solutii la zi pentru problemele pe care le intampina pe parcursul derularii afacerilor proprii.

 

Atasat regasiti programul de evenimente conexe pentru toate cele trei evenimente care au loc in aceasta perioada.

 

Programul de vizitare al evenimentelor este urmatorul:

Targul de Turism al Romaniei si

Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare – TMA

 

13 – 15 martie 2014: intre 10.00 – 18.00

16 martie 2014: intre 10.00 – 16.00

 

Loc de desfasurare: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 si Pavilioanele E1 si E2

 

IMM Forum

 

13 – 14 martie 2014: intre 10.00 – 18.00

15 martie 2014: intre 10.00 – 16.00

 

Loc de desfasurare: Sala Titulescu

 

Pretul unui bilet de acces este de 15 lei

 

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati:

www.targuldeturism.rowww.tma-expo.ro www.imm-expo.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *