Prima editie a Targului Erotic la ROMEXPO

Evenimentul propune o serie de reprezentari inedite ale senzualitatii. Expozitia se adreseaza firmelor din industria sexului: sex shop-uri, saloane de masaj erotic, comercianti de lenjerie intima, producatori de produse pentru protectia si confortul vietii sexuale, producatori de materiale audio-vizuale de gen etc. Totodata, vor fi prezente clinici medicale si de consiliere, pentru a oferi publicului posibilitatea de a aborda cu lejeritate subiecte tabu.

Tematica targului este una larga si cuprinde educatie sexuala si terapie, produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, mijloace de imbunatatire a tehnicii erotice, articole vestimentare specifice, body art, artisti si case de productie, distribuitori de materiale educativ – sexuale, publicatii de specialitate, radio si televiziune.
Nu vor lipsi dansurile erotice, showurile private si seminariile sustinute de Cristian Margarit: “Cresterea si mentinerea potentei sexuale prin metode naturale” – sambata si “Retete afrodisiace” – duminica.

Targul va fi deschis in perioada 3 – 5 noiembrie intre orele 17:00 – 1:00 si duminica intre orele 17:00 – 22:00, iar pretul biletului de intrare va fi de 20 RON. Accesul la evenimentele private desfasurate in cadrul targului se taxeaza suplimentar, pretul biletului fiind de 20 RON / eveniment.

Mai multe detalii puteti afla de pe website-ul evenimentului: www.sexexpo.ro.

Va asteptam!