Prima editie a Targului Erotic la ROMEXPO

In perioada 3 – 6 noiembrie 2011, ROMEXPO in parteneriat cu Taboo Boys & Girls organizeaza prima editie a Targului EroticSEXXXPO.

Evenimentul propune o serie de reprezentari inedite ale senzualitatii. Expozitia se adreseaza firmelor din industria sexului: sex shop-uri, saloane de masaj erotic, comercianti de lenjerie intima, producatori de produse pentru protectia si confortul vietii sexuale, producatori de materiale audio-vizuale de gen etc. Totodata, vor fi prezente clinici medicale si de consiliere, pentru a oferi publicului posibilitatea de a aborda cu lejeritate subiecte tabu.

Cu scopul de a oferi publicului o imagine inedita asupra senzualitatii, ROMEXPO a pregatit un program artistic deosebit, care se adreseaza atat doamnelor si domnisoarelor, cat si domnilor. Momentele de spectacol se vor desfasura pe scena din pavilionul C6, dar si in sali amenajate special pentru crearea unui ambient incitant, cu usile inchise.

Tematica targului este una larga si cuprinde educatie sexuala si terapie, produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, mijloace de imbunatatire a tehnicii erotice, articole vestimentare specifice, body art, artisti si case de productie, distribuitori de materiale educativ – sexuale, publicatii de specialitate, radio si televiziune.

Nu vor lipsi dansurile erotice, showurile private si seminariile sustinute de Cristian Margarit: “Cresterea si mentinerea potentei sexuale prin metode naturale” – sambata si “Retete afrodisiace” – duminica.

Targul va fi deschis in perioada 3 – 5 noiembrie intre orele 17:00 – 1:00 si duminica intre orele 17:00 – 22:00, iar pretul biletului de intrare va fi de 20 RON. Accesul la evenimentele private desfasurate in cadrul targului se taxeaza suplimentar, pretul biletului fiind de 20 RON / eveniment.

Va asteptam!

Program de vizitare

  • 3 – 5 noiembrie, intre orele 17:00 – 1:00
  • 6 noiembrie, intre orele 17:00 – 22:00

Website: www.sexexpo.ro

Persoana de contact

Miruna Vicol – Specialist Promovare
Tel: 021 207.70.00 Int. 1210
Mobil: 0757.065.656
E-mail: miruna.vicol@www.test.romexpo.ro