Prezentari de echipamente si dotari pentru hoteluri si restaurante, concursuri si demonstratii de produse la ROMHOTEL 2011

Desfasurata in pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, editia din acest an a ROMHOTEL va reuni peste 100 de firme din Italia, Polonia si Romania.

Companiile prezente la aceasta manifestare expozitionala vor expune bucatarii profesionale, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice pentru hoteluri, produse si echipamente de curatenie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

De asemenea, pe perioada expozitiei vor avea loc dezbateri si prezentari sustinute de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Asociatia Somelierilor din Romania, Asociatia ecologica Turism Verde si demonstratii, degustari si discutii sustinute de SCAE Romania.

ROMHOTEL reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala dedicata domeniului HoReCa din Romania, aducand o contributie esentiala dezvoltarii industriei ospitalitatii, devenind astfel un eveniment de cinci stele.

Program de vizitare
Joi – Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 16:00

Tariful biletului de intrare: 5 RON

Mai multe detalii despre ROMHOTEL 2011 puteti gasi pe www.romhotel.ro.