Preturi competitive si promisiunea calitatii la ROMTHERM 2014


In perioada 10-13 aprilie 2014 ROMEXPO organizeaza singura manifestare expozitionala din Romania dedicata echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului – ROMTHERM. Manifestare expozitionala cu traditie pentru ROMEXPO, ajunsa la cea de-a XIX-a editie, ROMTHERM reuneste importante companii din Romania si din strainatate care vor expune echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului, dar si instalatii sanitare.

In cadrul editiei din 2014, NICO AUTO COM S.R.L. din Ploiesti, producator de cosuri de fum din inox, tuburi flexibile si sisteme de ventilatie, va asteapta la stand cu promisiunea calitatii, a seriozitatii, promptitudinii si nu in ultimul rand cu preturi competitive.

Firma Niko Auto Com S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este axata pe productia de cosuri de fum din inox (simplu perete sau dublu perete), tuburi flexibile din aluminiu, inox sau banda zincata si tubulatura rigida, folosite in diverse domenii, in special in ventilatii si sisteme termice.
Societatea are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008 precum si o serie de agremente pentru produsele si accesoriile aferente. Clientii firmei sunt in exclusivitate distribuitori en-gross de elemente de instalatii sanitare si termice, acoperind in acest moment aproximativ 90% din suprafata tarii.

PRODUSE

Cosuri de fum

Cosurile de fum din inox reprezinta o solutie avansata pentru evacuarea gazelor arse, putand fi folosite atat in aplicatii industriale cat si in domeniile civile.

Cosurile de fum produse de Niko Auto Com se prezinta in doua variante: simplu perete (SP) si dublu perete (DP) – izolate cu vata minerala bazaltica. Termenul de garantie este de 10 ani.

Avantajele folosirii unui cos de fum din inox sunt precizia ridicata, greutatea proprie redusa, volumul de montaj redus, manopera si durata de executie redusa si rezistenta la umiditate si coroziune chimica deosebit de ridicata.

Tuburi flexibile

TUBURI FLEXIBILE DIN ALUMINIU

Se folosesc la hote, centrale termice cu tiraj natural, sisteme de ventilatie.Sunt construite din aluminiu de puritate 99.5%, fiind extensibile si flexibile.
Rezistenta la temperatura : 270°C

 

TUBURI FLEXIBILE DIN INOX
Se folosesc la centrale termice pe gaz, combustibil solid sau lichid si sisteme de ventilatie. Comparativ cu tuburile de aluminiu, cele din inox au rezistenta superioara la coroziune, fiind deosebit de rezistente la actiunea agentilor atmosferici si a agentilor agresivi (hidroxizi alcalini, acizi halogenati, silicati, sulfat de cupru).
Material: inox 304. Rezistenta la temperatura: 700°C;
Se livreaza la lungimi de 2m, 3m sau alte lungimi pe baza de comanda.

 

TUBURI FLEXIBILE DIN INOX CU PERETE DUBLU
Aceste tuburi sunt flexibile dar nu extensibile.
Se folosesc la centrale termice si seminee ca si cosuri de fum. Datorita faptului ca au pereti dubli (gofrat pe exterior si lis pe interior) prezinta pierderi de sarcina mai mici decât tuburile cu perete simplu.
Material: inox 304. Rezistenta la temperatura: 700°C
Se livreaza la lungimi de 2m, 3m sau alte lungimi pe baza de comanda.

 

TUBURI FLEXIBILE DIN TABLA ZINCATA 
Se folosesc in special la sisteme de ventilatie.
Material: banda zincata cu o depunere de 120g/mp zinc.
Se livreaza la lungimi de 2m, 3m sau la alte lungimi pe baza de comanda.

 

TUBURI FLEXIBILE ALUMINIU+ARC IZOLATE 
Se folosesc la sisteme de aer conditionat.
Sunt compuse dintr-un tub flexibil din aluminiu, cu poliester izolat la exterior cu o manta din vata minerala.
Se livreaza la lungimea de 10m.
Sunt foarte flexibile, asigurând un montaj usor si rapid.

 

TUBURI FLEXIBILE DIN ALUMINIU+ARC NEIZOLATE 
Se folosesc la sisteme de aer conditionat, ventilatii, aerisiri.
Material: aluminiu. Rezistenta la temperatura: 90°C;
In stare stransa tubul are max. 1ml si se poate extinde pana la 10ml.
Sunt foarte flexibile asigurand un montaj usor si rapid.

Sisteme de ventilatii – Tubulatura rectangulara si rotunda

O instalatie de climatizare reuneste dispozitive pentru racire, umidificare si uscare a aerului precum si o instalatie de reglare automata a temperaturii si umiditatii aerului.

Din acest complex de elemente, Niko Auto Com se ocupa cu producerea tubulaturii cu sectiune rotunda si rectangulara din tabla zincata si in special din inox. Elementele sunt conforme cu SR EN 1506:2007 iar compania detine si agremente tehnice pentru productia acestor sisteme.

Cei interesati de aceste produse pot obtine mai multe informatii direct de la reprezentantii firmei, in cadrul ROMTHERM 2014.

Va asteptam la ROMTHERM 2014!

Program de vizitare:
10 – 12 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
13 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 16.00
Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.romtherm.ro
https://www.facebook.com/Romtherm.Romexpo

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *