Piaţa ideilor. Târgul creaţiei tehnice

Soluţia prezentului, măcar pentru o speranţă de viitor, este căutată uneori în piaţa ideilor creatoare. O materializare în acest sens au reprezentat-o Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti – TIB şi Târgul Internaţional de Energie Regenerabilă, Energie Convenţională, Echipamente şi Tehnologii pentru Industria de Petrol şi Gaze Naturale – EEE, organizate de Romexpo.       

      La Târgul Tehnic Internaţional Bucureşti, cel mai important eveniment de profil tehnic desfăşurat în România, au participat 315 companii din 16 ţări, pe o suprafaţă de expunere de peste 16.000 mp. Au fost prezentate creaţii şi oferte de top din domenii precum inginerie mecanică şi electrică, maşini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronică şi automatizări, roboţi industriali, comunicaţii, IT, software industrial.

      O prezenţă remarcabilă şi, în acelaşi timp, fructuoasă prin dimensiunea de piaţă a constituit-o Salonul China Engineering & Technologies, cu participarea a peste 40 de companii din infrastructuri, construcţii şi energie, deschise spre parteneriate în spaţiul economic românesc.

      Referitor la târgul în profil energetic, EEE, acesta a atras atenţia prin oferta de echipamente şi tehnologii pentru valorificarea resurselor de energii regenerabile şi convenţionale, precum şi pentru utilizare în industria de petrol şi gaze. 

sursa:   http://www.economistul.ro/piata-ideilor-targul-creatiei-tehnice-a5567/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *