PET EXPO 2016

*details on www.petexpo.ro

 

Pet Expo is the highlight of the year for the Romanian pet industry. It is the only trade fair in the area of pet business for the emerging up-going Romanian market. Export managers, buyers and highly interested trade visitors will come to see at first hand the pioneering products of market leaders, top brands, innovative producers and cutting edge technologies.

 

Pet Expo Romania is a unique opportunity in Romania for companies in the pet market to showcase products and services and get in touch with a large number of potential partner companies and a huge number of target consumers.

Pet Expo Romania is the cocentrated image of the pet products and services Romanian market and is the ideal spot to present the latest innovations, thus a very good ocasion for launching new products. PetExpo Romania illustrates the opportunities and threats of the market, the strenghts and weaknesses of the companies, but also the needs, desires and wants of the consumers.

 

Pet Expo Romania is the meeting place of producers, import companies, distributors, service companies, prescriptors and consumers, thus a concentrated image of the pet market distribution chain, from the producer to the final consumer.

 

With products and services for all types of pets (dogs, cats, aquariums, small animals), with companies showcasing shop fittings and business know-how, PetExpo is also an opportunity for entrepreneurs who wish to start a succesful business in the field.

 

After the huge success in 2015 where more than 11.500 visited the event, PetExpo Romania returns in 2016 with the same complex advertising campaign and a professional venue for a high quality international event.

PET EXPO 2016

VINO SI TU CU ANIMALUTUL TAU!

 

*detalii pe www.petexpo.ro

 

PARADISUL ANIMALULUI DE COMPANIE

Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 6 – 8 Mai cu o editie si mai dinamica.

 

CEA MAI MARE AGLOMERARE DE PRODUSE/SERVICII

Cele mai importante companii din Romania cu produse si servicii pentru prietenul tau vin la PetExpo pentru a intra in contact cu voi si pentru a va intelege mai bine nevoile. Bineinteles ca veti beneficia de cele mai bune preturi, dar si de multe gratuitati!

 

EVENIMENTE CARE ITI TAIE RESPIRATIA

…urmariri, dansuri, sarituri spectaculoase, caini incredibil de inteligenti, jocuri si concursuri pentru animalutul tau!

 

CONCURSURI PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU

Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat.

 

CONCURS DE ACVARISTICA

Pentru prima data in Romania, vino la PetExpo sa vezi pe cei mai buni creatori de acvarii construind live aranjamente superbe in fata unui juriu profesionist.

 

POZE PROFESIONISTE GRATUITE PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU

La PetExpo gasesti un studio foto profesionist special pentru tine si animalutul tau. In calitate de vizitator, ai dreptul la o poza gratuita in acest studio. Calitatea este deosebita, iar toate pozele le vei gasi pe Facebook.

 

GROOMING SI COSMETICA DE BAZA GRATUITE PENTRU PRIETENUL TAU

Servicii de consultatie, coafura, aranjat, tuns superficial, taiat de unghii, igiena urechi, ingrijire ochi, mustati la PetExpo.

 

ACTIVITATI INTERACTIVE PENTRU COPII

Vino si cu animalutul si cu copiii la PetExpo. Toti se vor bucura la maxim! Pentru copii, vei gasi multiple activitati, precum face painting, confectionare de baloane, jocuri si concursuri, mascote, clovni etc.

 

EXPOZITII DE ANIMALE

…caini, pisici, animale mici (iepuri, hamsteri, soareci, arici), porcusori de Guineea, pasari exotice.

 

ACTIVITATI INFORMATIVE PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SI ADOPTII DE CAINI SI PISICI

Informeaza-te la standurile organizatiilor pentru protectia animalelor. Documenteaza-te corect despre sterilizare, legislatie, centre speciale ori bunastarea animalelor. Adopta un caine ori o pisica fara proprietar!

 

Aflat in 2016 la cea de-a opta editie, PetExpo se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai ca sa te bucuri, in cele mai bune conditii, de singura expozitie dedicata animalelor de companie, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

 

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

 

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale gazduieste in regim non-stop jocuri si concursuri cu animalele vizitatorilor, precum si demonstratii profesioniste de dresaj.

 

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

 

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele. De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

 

Bilete:

– Adulti: 10lei

– Elevi, pensionari: 5lei

– Copiii sub 5 ani: gratuit

 

Program:

– Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00

– Sambata (07.05.2016) 10:00 – 19:00

– Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00