Peste 7,000 de vizitatori specialisti au trecut pragul editiei de toamna DENTA. Va asteptam la editia din 2013!

In perioada 08 – 10 noiembrie, ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania au organizat Expozitia Internationala de Medicina si Tehnica Dentara – DENTA.

Aflata la cea de-a XXVIII-a editie, DENTA a reprezentat cea mai importanta expozitie cu vanzare din domeniul medicinei si tehnicii dentare imbinand cu succes latura comerciala cu cea stiintifica, pentru a oferi vizitatorilor specialisti, intr-un cadru profesional, cele mai competitive oferte si ultimele noutati din domeniu.

Editia de toamna a targului s-a desfasurat in pavilioanele C1, C2, C4, C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO si a reunit 141 de companii din Romania, Bulgaria, Coreea de Sud, Franta, Germania, Italia, Polonia si Ungaria din domeniile:

• echipamente;

• instrumentar;

• accesorii;

• materiale;

• produse de igiena orala;

• produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara.

Evenimentul a reprezentat platforma ideala de interactiune cu expertii din domeniu, facilitand dialogul dintre cadrele specializate si furnizori, totul in scopul imbunatatirii serviciilor de medicina si tehnica dentara din Romania. Astfel, pe parcursul celor trei zile de desfasurare au avut loc lansari de produse, prezentari si demonstratii la standurile companiilor participante, produsele fiind totodata ofertate cu discount-uri speciale valabile doar pe perioada expozitiei.

Dintre noutatile editiei putem mentiona: scaune stomatologice cu masaj, scaune stomatologice pentru copii, aparate de implantologie cu programe speciale pentru Ipad, dispozitive pentru colectare de os, produse naturale de augmentare, ace endodontice de diferite dimensiuni, materiale pentru sigilare gingivala, materiale pentru amprentare, produse pentru albirea dintilor etc.

Totodata, la DENTA a avut loc si Simpozionul de medicina dentara (50 EMC) cu tema “STOMATOLOGIE DE LA A LA Z” si doua cursuri gratuite cu temele: “Concepte integrative ale medicinii alternative in practica curenta a medicinii dentare actuale” si „Instrumentarea mecanica rotativa a dintilor cu canale curbe”.

 

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului: www.denta.ro

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *