Peste 200 de companii inscrise deja la cel mai important eveniment dedicat constructiilor si amenajarilor interioare

In perioada 29 martie – 1 aprilie 2012 ROMEXPO organizeaza cea de-a XIX – a editie a manifestarilor expozitionale AMBIENT EXPOTargul International pentru decoratiuni interioare, mobilier si pisicine si CONSTRUCT EXPOTargul International de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

Pe parcursul a 4 zile, cele mai noi tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii si, de asemenea, sisteme pentru amenajari si decoratiuni interioare (usi, ferestre, pardoseli, mobilier de baie si obiecte sanitare, textile pentru interior, piscine, jacuzzi, spa, rulouri exterioare) vor fi prezentate atat profesionistilor din domeniu, cat si publicului larg.

Peste 200 de firme din 17 tari care vor expune pe o suprafata de peste 15.000 metri patrati si-au anuntat deja participarea. Pe langa participarile de grup ale Turciei si Greciei, printre firmele inscrise la CONSTRUCT EXPO si AMBIENT EXPO se regasesc, ca in fiecare an, EGS Building, Piscine Laghetto, Tentrom, Cadorex, Regata, Girom, Seminee Stefanescu, Decor de Lux, Alpa Prest, Feroneria S.A., Verofer, Kanto, Uniland, Powertek Equipment, Wirtgen România, Interforaj Drilling Tools, Agent Trade, Galanos, Unior Tepid, Edelweiss Grup, Arcon, Euromodul, Containex, Algeco, Betonmec, Jouanel Machine Tools, etc.

AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO vor oferi expozantilor, vizitatorilor specialisti si publicului larg, o serie de evenimente conexe precum:

  • Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli, organizat in parteneriat cu Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania.
  • Un program complex de manifestari organizate de Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, la care vor participa toate universitatile de arhitectura din tara, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de invatamant de arhitectura in Romania si a 100 de ani de la trecerea in nefiinta a lui Ion Mincu, fondatorul scolii nationale de arhitectura.
  • Conferinta cu tema Previziuni si tendinte 2012, organizata de Asociatia Patronala Piscine si Wellness (APPW), care va avea loc joi, 29 martie, dupa deschiderea oficiala a targurilor.
  • Programul de manifestari organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania: mese rotunde tematice, saloane profesionale, precum si "Ziua Ceramicii Industriale" (30.03.2012) si "Ziua Culorii" (31.03.2012).

Mai multe informatii despre targurile AMBIENT EXPO si CONSTRUCT EXPO puteti gasi pe site-urile: www.ambient-expo.ro si www.constructexpo.ro.

Program de vizitare
– 29 – 31 martie, intre orele 10:00 – 18:00
– 1 aprilie, intre orele 10:00 – 16:00