Peste 10.000 de vizitatori la ROMHOTEL 2011

In perioada 3 – 6 noiembrie 2011, ROMEXPO a organizat cea de-a 19-a editie a ROMHOTEL, manifestare internationala dedicata domeniului echipamentelor si dotarilor pentru unitati hoteliere, baruri si restaurante.

Desfasurata in pavilioanele C4 si C5 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO, editia din acest an a ROMHOTEL a reunit peste 100 de firme din Italia, Polonia si Romania si a Inregistrat un numar de peste 10.000 de vizitatori, atat specialisti cat si public larg.

Expozantii au incantat publicul si in acest an cu o gama variata de produse, respectiv echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, accesorii pentru hoteluri si restaurante, utilaje profesionale pentru hoteluri si restaurante, echipamente pentru prepararea cafelei, decoratiuni interioare, mobilier si corpuri de iluminat pentru unitati hoteliere si restaurante, cosmetice hoteliere, produse si echipamente de curatenie, echipamente de sterilizare si dezinfectie, dotari si solutii la cheie pentru profesionistii din domeniu.

De asemenea, pe perioada expozitiei au avut loc dezbateri si prezentari sustinute de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Asociatia Somelierilor din Romania, Asociatia ecologica Turism Verde precum si demonstratii, degustari si prezentari sustinute de SCAE Romania.

ROMHOTEL reprezinta cea mai importanta manifestare expozitionala dedicata domeniului horeca din Romania, aducand o contributie esentiala dezvoltarii industriei ospitalitatii, devenind astfel un eveniment de cinci stele.

Editia de anul viitor a ROMHOTEL se va desfasura In perioada 15 – 18 noiembrie 2012.

 

Persoana de contact
Miruna Vicol – Specialist Promovare
Tel: 021 207.70.00 Int. 1210
Mobil: 0757.065.656
E-mail: miruna.vicol@ROMEXPO.ro