Patru zile pentru un zambet profesional.

La ROMEXPO se deschide DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara

In perioada 21 – 24 noiembrie 2013, ROMEXPO organizeaza un eveniment dedicat profesionistilor din medicina dentara.

Astfel, cele mai importante 130 de companii din Romania si din strainatate se vor reuni timp de patru zile in cadrul Pavilioanelor C4, C5 si C6 ale Centrului Expozitional ROMEXPO pentru a prezenta ultimele realizari in materie de produse si servicii in domeniul tehnicii dentare.

Eveniment de traditie pentru reprezentantii stomatologiei, DENTA inseamna atat vizualizarea celor mai recente echipamente aparute pe piata, dar si posibilitatea achizitionarii lor la preturi speciale oferite doar in perioada targului.

Cei care vor vizita DENTA vor regasi echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, aduse de companii provenind din Romania si de peste hotare, din Bulgaria, Finlanda, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Polonia, Slovacia si Ungaria.

“Domeniul stomatologiei este unul complex, unde noile cercetari si aparitii tehnice pot fi considerate chiar spectaculoase. De aceea consideram utila si necesara existenta unul astfel de eveniment ce imbina partea expozitionala cu sesiunile informative”, declara Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

O multitudine de echipamente de ultima generatie, care deopotriva vor usura munca medicilor si vor oferi precizie in tratamentele realizate, alaturi de consumabile si literatura de specialitate vor fi de gasit in cadrul DENTA.

Dintre noutatile acestei editii amintim: aparatura de imagistica de imbina tehnica 2D cu 3D pentru rezultate finale de maxima precizie, rapiditate in realizarea radiografiilor dentare, tombole cu extrageri zilnice, organizate de o parte dintre firmele expozante sau prima editie a “Programului Rabla” initiat pentru unit-urile dentare.

In cadrul DENTA, vizitatorii vor mai putea participa la cursuri si conferinte din cadrul carora pot afla informatii importante despre tratamentul endodontic, utilizarea tehnologiei laser in stomatologie, noutatile in domeniul radiologiei dentare sau in sfera implantologiei.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

In perioada 21-23.11.2013 intre orele 10:00-18:00
In data de 24.11.2013 intre orele 10:00-14:00

Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati:
www.denta.ro
https://www.facebook.com/pages/Denta

www.romexpo.ro
https://www.facebook.com/ROMEXPO
https://www.facebook.com/RomexpoSA

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *