Participarea Romaniei la London International Wine Fair – Distil 2012

In aceasta perioada (22 – 24 mai), Romania participa cu pavilion national, la targul international de vinuri si bauturi spirtoase, London International Wine Fair – Distil 2012. La aceasta a 32-a editie a expozitiei participa 930 de firme din 34 de tari, iar un numar de 23 de tari expun in pavilioane nationale.

 Pavilionul Romaniei, realizat de ROMEXPO,  este situat intr-o pozitie centrala la intrare in expozitie si este compus din doua standuri ce insumeaza 127 de mp, in cadrul caruia expun paisprezece (14) producatori de vinuri: Budureasca, Corcova, Cramele Ceptura, Cramele Recas, Davino, Domeniile Sahateni, Domeniile Coroanei Segarcea,  Halewood Romania, Liliac Transylvania, Petro Vaselo, Prince Stirbey, Senator Wine, S.E.R.V.E. si Wine Princess.

Imediat dupa deschiderea expozitiei, pavilionul national  romanesc a fost vizitat de catre Excelenta Sa  Dr. Ion Jinga, ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britaniei si Irlandei de Nord. Excelenta Sa a purtat discutii fructuoase cu fiecare expozant privind capacitatile de productie, politica de promovare si export si relatiile pe piata Marii Britanii pentru dezvoltarea sau consolidarea  exportului pe aceasta piata.

Pavilionul Romaniei, pune foarte bine in valoare exponatele si asigura un cadru adecvat degustarilor si tratativelor. Exponatele arata efortul important pe care firmele romanesti producatoare de vinuri le-au facut in ultimii ani pentru promovare, avand o prezentare extrem de atractiva, ce evidentiaza calitatea acestora.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *