Pana la 10 ani garantie si 10% reducere pentru cazanele TEKLA – la ROMTHERM 2014

Pana la 10 ani garantie si 10% reducere pentru cazanele TEKLA – la ROMTHERM 2014

ROMTHERM – Expozitia internationala pentru echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, isi deschide portile joi, 10 aprilie 2014, si va asteapta cu oferte de nerefuzat pana duminica, 13 aprilie 2014, ora 16.00.

In cadrul ROMTHERM 2014, Poltherm System – importator exclusiv in Romania al produselor TEKLA, va asteapta in Pavilionul C4, la standul 3, cu reduceri de 10% la cazanele TEKLA si cu promisiunea de a oferi cea mai buna solutie pentru incalzirea spatiului dumneavoastra, indiferent daca este vorba de o casa mica sau o cladire industriala mare.

Utilizarea elementor de ultima generatie, cum ar fi: arzatoare retorta rotative, arzatoare tip jgheab pentru aproape toate tipurile de combustibil, unitate de control avansat cu senzor temperatura exterioara sau corp de cazan din otel cu pereti grosi (pana la 8 mm), impreuna cu procesele de fabricatie, fac ca brandul TEKLA sa fie perceput in randul clientilor sai drept calitate 100%.

Avantajele cazanelor TEKLA:

 • Gama intre 12-150 kW
 • Garantie pana la 10 ani
 • Automatizare performanta
 • Corp cazan din otel certificat cu grosime de 8 mm
 • Patru tipuri de arzatoare pentru diferitele tipuri de combustibili
 • Posibilitate de alimentare manuala la cazanele cu arzator
 • Posibilitate de extindere sistem, control de la distanta (la unele tipuri)
 • Raport calitate / confort / pret avantajos.

TEKLA TYTAN sunt cazane din fonta de calitate superioara, cu 3-10 elementi, au puteri cuprinse intre 15-88kW si sistem convectiv cu trei cai de evacuare a gazelor arse.

Producatorul ofera 10 ani garantie pe corpul de cazan.

Cazanul TEKLA TYTAN poate fi echipat cu un regulator electronic care controleaza functionarea eficienta si confortabila al cazanului (in functie de semnalele primite de senzorii de temperatura) prin functionarea pompelor de circulatie, insuflarea aerului prin ventilator etc. Regulatorul electronic al cazanului poate fi conectat la termostat de camera.

TEKLA DRACO DUO BIO sunt cazane combinate cu combustibil solid, cu alimentare manuala si automata cu peleti, au puteri intre 25-35kW si garantie de 5 ani pe corpul de cazan. Focarul inferior este echipat cu arzator peleti, iar cel superior este destinat alimentarii manuale cu lemne, carbune, bricheti, etc. Cazanul este construit din tabla de otel cetificat cu o grosime de 8 mm. Reglarea aerului necesar arderii se realizeaza cu ajutorul ventilatorului, controlat de un regulator electronic ESTYMA IGNEO SLIM.

Dotari:

 • Regulator performant ESTYMA
 • Sistem alimentare automata
 • Sistem de aprindere automata
 • Autocuratare automata
 • Posibilitate de alimentare manuala

Control standard: pompe de circulatie, insuflare aer, aprindere automata, stingere automata, etc.

Optional: termostat de camera, modul GSM (control de la dirstanta), extensie prin cablu CAN-bus (control panouri solare, rezervor stocare, 16 circuite de incalzire, 2 circuite de ACM)

Principiu de functionare:
Dupa umplerea rezervorului cu combustibil, cazanul incepe alimentarea in mod automat. Se aprinde automat si incepe sa functioneze in mod de incalzire pana la atingerea temperaturii setate. Regulatorul electronic stinge focul dupa atingerea temperaturii setate, si reaprinde automat cand temperatura scade la temperatura de pornire.
Dupa scaderea temperaturii in cazan la valoarea setata de pornire, incepe alimentarea automata si insuflarea aerului pe combustibil. Arzatorul tip peleti este proiectat in special pentru peleti DIN PLUS.
Arzatorul este alimentat cu doua snecuri de alimentare in mod automat.
Primul snec de alimentare impinge combustibilul din rezervor catre arzator, dupa care cade la arzator.
Snecul din interiorul arzatorului alimenteaza arzatorul in functie de necesitati.
Cazanul poate fi conectat la termostat de camera pentru a mentine o temperatura constanta pe toata durata functionarii. Regulatorul cazanului controleaza pompele de circulatie (incalzire si boiler ACM), ventilul de amestec cu patru cai, alimentarea cu combustibil si ventilatorul.
Cazanul se poate alimenta in mod manual cu lemne, carbune, bricheti etc. (in caz de avarie)

TEKLA DRACO DUO VERSA sunt cazane combinate cu combustibil solid, cu alimentare manuala si automata cu biomasa, au puteri intre 17-30 kW si garantie de 5 ani pe corpul de cazan cu doua focare. Focarul inferior este echipat cu arzator tip canal sau jgheab (universal), iar cel superior este destinat alimentarii manuale cu lemne, carbune, bricheti, etc. Cazanul este fabricat din tabla de otel cetificata cu o grosime de 8 mm.

Reglarea aerului necesar arderii se realizeaza cu ajutorul ventilatorului, controlat de un regulator electronic RECALART.

Principiu de functionare:
Dupa umplerea rezervorului cu combustibil, cazanul incepe alimentarea in mod automat. Se aprinde manual si incepe sa functioneze in mod de incalzire pana la atingerea temperaturii setate. Dupa atingerea temperaturii setate, trece la mod de functionare mentinere temperatura. Acest mod de functionare inseamna mentinerea jarului in arzator.
Dupa scaderea temperaturii in cazan la valoarea setata de pornire, incepe alimenterea automata si insuflarea aerului pe combustibil. Arzatorul are incorporat un sistem de distributie multipunct al aerului, necesar arderii, direct pe combustibil.
Cazanul poate fi conectat la termostat de camera pentru a mentine o temperatura constanta pe toata durata functionarii. Regulatorul cazanului controleaza pompele de circulatie (incalzire si boiler ACM), ventilul de amestec cu patru cai, alimentarea cu combustibil si ventilatorul.
Cazanul se poata alimenta in mod manual cu lemne, carbune, bricheti, etc. (in caz de avarie)

Avantaje:

 • Posibilitate de alimentare cu mai multe tipuri de combustibili (vezi biomasa)
 • Posibilitate de reglare timp alimentare si pauza alimentare pentru diferitele tipuri de combustibili
 • Arzator foarte eficient (expus exclusiv la ROMTHERM)
 • Posibilitate de functionare in functie de vremea exterioara
 • Posibilitate de alimentare manuala cu lemne, bricheti, carbune, etc.

Pentru detalii suplimentare despre produse, accesati pagina: www.cazantekla.ro.

Va asteptam la ROMTHERM 2014!

Program de vizitare:
10 – 12 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 18.00
13 aprilie 2014, intre orele 10.00 – 16.00

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul:www.romtherm.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *