Pahare, sticle artistice si magazine online la Expo Drink & Wine

In perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, va asteptam la ROMEXPO pentru cea de a 16-a editie a Expo Drinl & Wine – Targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Dintre expozantii acestei editii, amintim:

1. Royal Caro
Produsele companiei, lucrate manual, au menirea de a innobila vinul rosu si de a da eleganta degustarii rubiniei licori.
Paharul „AMOR’ DI VINO” – clasicului pahar de sticla ii este conferita stralucire si unicitate, inserand in piciorul paharului varietatea de sclipiri si culori ale cristalelor folosite in industria bijuteriilor.
Pe langa aceste pahare speciale, a fost creat decantorul de vin rosu-„DECANTO’. Acesta se ataseaza sticlei, are un rezervor de ~100 ml si beneficiaza de inovatia numita ”TURBILLON”, care are rolul de a accelera procesul de decantare si aerisire a vinului. Decanto’ este prevazut cu un dop special iar atat paharul, cat si decantorul sunt realizate din sticla termorezistenta.
Asemeni paharelor, si decantorului i se ofera noblete si frumusete prin montarea cristalelor pe bratele acestuia. Varietatea de culori a cristalelor ce innobileaza produsele Royal Caro va ofera posibilitatea de a realiza mese speciale, cu decoruri originale, pentru evenimente unice.

www.royalcaro.ro

2. Papaluna SRL. – distribuitoare de sticle artistice pentru bauturi si borcane speciale pentru miere.

 3. www.lovewine.ro – magazin online cu vinuri, bauturi fine si delicatese. Livreaza oriunde in tara vinuri romanesti si straine, bauturi fine (cognac, whisky, armagnac…) si delicatese.

Va asteptam la EXPO DRINK & WINE!

Program de vizitare:
30.10.2013 – 02.11.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
03.11.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.targdevinuri.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *