ROMEXPO S.A. este liderul industriei romanesti de targuri si expozitii, imbinand traditia cu experienta si calitatea de nivel international, toate in beneficiul expozantilor si vizitatorilor specialisti care, an de an, confirma buna reputatie a firmei. ROMEXPO S.A. este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI, al Aliantei Targurilor din Europa Centrala – CEFA, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor – CENTREX si al Asociatiei Organizatorilor de Targuri Agricole din Europa – EURASCO.

Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Centrul Expozitional ROMEXPO, care se intinde pe o suprafata totala de 100.000 mp. Din 1991, strategia de dezvoltare a societatii ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei directii prioritare: modernizare, diversificare si specializare, toate acestea intr-un efort de crestere substantiala a calitatii serviciilor atat pentru expozanti cat si pentru vizitatorii specialisti, din ce in ce mai exigenti.

In urma derularii procedurilor de certificare a Sistemului de Management al Calitatii, organismul TUV Thuringen a emis in mai 2017 certificatul care atesta aplicarea de catre ROMEXPO S.A. a cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008 pentru urmatoarele domenii de activitate:

  • Organizarea targurilor, expozitiilor si evenimentelor
  • Inchirierea pavilioanelor, spatiilor exterioare si a salilor de conferinta
  • Proiectarea, constructia si amenajarea standurilor expozitionale

Atragerea unui numar cat mai mare de clienti din intreaga lume este un obiectiv major al oricarui organizator. In acest scop, ROMEXPO S.A. a incheiat acorduri de cooperare cu organizatii renumite si a dezvoltat o retea de agenti activa in Europa, Orientul Mijlociu si Asia. In fiecare an, Centrul Expozitional ROMEXPO este vizitat de delegatii straine conduse de oficialitati de rang inalt.