Oportunitati nemasurate – TIB 2012!

Cinci pavilioane de desfasurare. Un singur loc de intalnire pentru 10.000 de vizitatori specialisti. 

In perioada 17 – 20 octombrie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO va gazdui cel mai complex eveniment dedicat sectoarelor industriei grele din Europa Centrala si de Est, in cadrul celei de-a 38-a editii a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB.

Evenimentul se adreseaza reprezentantilor din domeniul inaltei tehnologii si al echipamentelor industriale: inginerie mecanica si electrica, masini-unelte, echipamente hidraulice, metalurgie, electronica si automatizari, roboti industriali si, nu in ultimul rand,  comunicatii, IT si software industrial.

Cu 3 luni inainte de deschiderea oficiala a evenimentului peste 350 companii din 15 tari si-au rezervat deja un spatiu expozitional in cadrul targului (insumand o suprafata de expunere de peste 10,200 mp.), urmand ca lista inscrierilor sa ramana in continuare deschisa pentru ultimele suprafete disponibile.

Astfel, pe perioada celor patru zile de desfasurare a evenimentului, firmele participante vor transforma centrul expozitional intr-un imens oras al ingineriei viitorului in care utilajele expuse vor oferi publicului vizitator un spectacol de neuitat al progresului tehnologic. In acelasi timp, vizitatorii specialisti/participantii vor avea parte nu numai de inovatie, ci si de informatie si networking, prin intermediul unui program bogat de evenimente conexe special conceput pentru a veni in completarea programului de vizitare.

 

In premiera la TIB 2012!

Salonul China Engineering & Technologies, unde vor participa peste 120 firme din China care vor prezenta cele mai noi tehnologii si inovatii din sectorul tehnic.

Locatii ROMEXPO dedicate TIB:

  • Pavilionul A,
  • Pavilionul C2
  • Pavilionul C3
  • Pavilioanele C4-C5

Parteneri evenimente conexe:

  • Universitatea Politehnica Bucuresti,
  • Asociatia Romana a Electricienilor,
  • Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania,
  • Firme expozante.

Pentru detalii privind inscrierea la TIB 2012, persoana de contact din cadrul ROMEXPO este:

Luiza Catrina – Coordonator  Proiect

Mobil: +40 758 053 134; Fax: + 40 21 207 70 70

E-mail:  tib@www.test.romexpo.ro / luiza.catrina@www.test.romexpo.ro

Web: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *