NUTRACEUTICA – Salonul International de Nutritie si Suplimente Alimentare 2016

NUTRACEUTICA – Salonul International de Nutritie si Suplimente Alimentare 2016

 

Nutraceuticaprima editie a expozitiei internationale de suplimente alimentare si nutritie se desfasoara in  perioada 14-16  aprilie 2016,  la Romexpo Bucuresti.

Interesul manifestat in ultima perioada fata de un stil de viata sanatos, activ si de un regim alimentar echilibrat confera noi oportunitati de dezvoltare pietei suplimentelor alimentare si a produselor din sectorul bio din Romania.

Pentru prima data toate verigile din lungul drum al produsului de pe linia de productie pe rafturile magazinelor se vor reuni sub acelasi acoperis. Sunt asteptati cei mai puternici producatori, procesatori, distribuitori si importatori din domeniul nutritiei, suplimentelor alimentare, alimentelor functionale, bauturilor energizante, plantelor medicinale si fitoterapiei, cosmeticelor si ingrijirii corporale.

„Sprijinul si receptivitatea  de care ne bucuram din partea unor companii precum Laropharm, Secom, Adams Vision, AC Helcor, Sanovita, Natural Plus, Zenyth Pharmaceuticals, Hofigal,  Kangen Water, Natural Diet, Metabolic Balance, Tiens, ne intaresc increderea ca evenimentul expozitional va fi unul de succes!” declara Victoria Lupu, Director eveniment.

Mai mult decat atat organizam o serie de evenimente conexe menite sa aduca in prim plan rolul suplimentelor alimentare si al beneficiilor pentru sanatate. Conferinta de deschidere va include dezbateri pe marginea reglementarilor din industria suplimentelor alimentare, urmand ca pentru prima data sa invitam HR din industrie, profesori din universitatile si facultatile de profil, studenti si masteranzi  la targul de cariere organizat in cadrul expozitiei. Prin diversitatea subictelor abordate ne dorim ca evenimentul nostru sa fie unul interactiv si util pentru toti participantii.

Denumire:                                        NUTRACEUTICA

Data de organizare:                       14 – 16 aprilie 2016

Locatia:                                             Romexpo Bucuresti, Romania

Categorii participante:                  Nutritie si Dietetica, Pharma, Bodybuilding, Producatori din sectorul suplimentelor nutritive, alimentelor si bauturilor functionale, plantelor medicinale si aromatice, Beauty, Distribuitori, Medici specialisti, Nutritionisti, alte servicii conexe

Organizatori:                                   Distinct Image.

Persoana de contact:                    Victoria Lupu – CEO Distinct Image

Telefon:                                           0040 744 35 19 25
Mail:                                                pr@nutraceutica.ro
Site:                                                  www.nutraceutica.ro