Noutatile tehnice vin in aceasta toamna la TIB

Pentru specialistii din domeniul tehnic, luna octombrie prezinta un eveniment ce nu trebuie sa lipseasca din agenda anuala. Intre 16 si 19 octombrie, ROMEXPO organizeaza cea de a 39-a editie a Targului Tehnic International Bucuresti – TIB , eveniment de traditie in peisajul expozitional romanesc.

Editia din acest an va aduce in atentia vizitatorilor variate noutati tehnice.

Compania INGMAR va prezenta masinile de debitat cu laser TRUMPF

Tehnologia laser permite taierea unor contururi cu geometrii variate, indiferent de complexitate. Sistemul permite prelucrarea unei mari varietati de materiale si de grosimi de tabla, fara deformari si fara zgarieturi pe suprafata pieselor prelucrate.
Calitatea deosebita a fasciculului, flexibilitatea, posibilitatea de a regla continuu puterea laserului, faptul ca piesele finite pot fi asamblate imediat, fara a mai necesita finisare, recomanda utilizarea sistemelor laser TRUMPF in domenii foarte variate.
Masinile laser Trumpf pot fi echipate cu sursa laser optima pentru fiecare sarcina de productie. Fie ca sunt echipate cu lasere CO2 (sistemul TruFlow sau TruCoax) sau cu lasere cu tehnologie fiber (sistemul TruDisk ) – pentru masinile in varianta fiber, aceste masini au rezultate perfecte la prelucrare, indiferent daca este vorba despre taiere, sudura sau gaurire. Intregul sistem este deosebit de economic prin combinarea tehnologiei laser de ultima generatie cu un concept sofisticat al masinii.

AVANTAJELE UTILIZARII:

 • Prelucrarea maxima eficienta a diverselor tipuri si grosimi de materiale
 • Margini de taiere neoxidate, fara bavura, in otel inox, otel carbon si aliaj de aluminiu, folosind azotul ca gaz de taiere
 • Timpi de reglare minimi si transpunerea foarte usoara a unui desen in piesa finita
 • Viteza mare de prelucrare si focalizare constanta, pe toata suprafata de lucru, reglata in functie de grosimea materialului
 • Monitorizarea aparitiei si intreruperea formarii plasmei, la prelucrarea tablelor mai groase de otel, otel inox sau aluminiu

PRETURI SPECIALE PENTRU TARG!

 • Conditii mai avantajoase pentru clienti la contractele pentru masini
 • Reducerile intre 5-10% la comenzile pentru:
  • piese de schimb
  • scule de stantat si de indoit
  • scule electrice de mana

pe care INGMAR si TRUMPF le ofera pentru comenzile plasate in saptamana 14 – 19 octombrie 2013

www.ingmar.ro

Va asteptam la TIB!

Program de vizitare:
16.10.2013 – 18.10.2013 intre orele 10:00 – 18:00.
19.10.2013, intre orele: 10:00 – 16:00.

Pentru a fi in permanenta la curent cu cele mai recente informatii despre acest eveniment, va invitam sa vizitati site-ul: www.tib.ro.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *