Noutati TIBCO 2013 – Produse pentru ingrijire personala din gama Dottor Ciccarelli

Intre 30 mai si 2 iunie, editia a XXX-a a TIBCO va asteapta cu o multitudine de produse pentru ingrijire corporala.

Magazinul online www.viatanaturala.ro comercializeaza in special produsele gamei FARMACEUTICI Dottor Ciccarelli (importate din Italia), precum si alte 3500 de articole care se regasesc in piata remediilor naturale din Romania.

PASTA DEL CAPITANO: Pasta del Capitano este o linie completa de produse pentru igiena orala ce a fost lansata in Italia anului 1905. Pana in prezent ramane printre cele mai renumite branduri din Europa. Linia de produse Pasta Del Capitano include urmatoarele categorii ce prezinta caracteristici exclusive: Pasta de dinti, Apa de gura, Periute de dinti,Guma de mestecat, Caramele Balsamice, Foite mentolate antibacteriene si energizante, Produse diverse pentru igiena orala.

Cera di Cupra – o marca de prestigiu in piaţa produselor cosmetice pentru doamne, ofera consumatoarelor o gama larga de produse pentru fata si corp.

Formula originala bazata pe ceara de albine a ramas neschimbata peste timp, fiind o solutie de tratament anti-imbatranire pentru toate tipurile de ten. Ingrijirea si tratamentul frumusetii feminine sunt asigurate prin urmatoarele linii de cosmetice:

  • Cera di Cupra piele matura
  • Cera di Cupra piele tinara
  • Cera di Cupra gama Traditional

Timodore – este linia de produse pentru igiena picioarelor de la Dottor Ciccarelli. Aceste produse indicate atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea celor mai frecvente probleme ale picioarelor. Linia este divizata in 4 segmente:

  • SANATATE SI WELLNESS: pentru ameliorarea si hidratarea picioarelor, gleznelor si talpilor
  • TRATAMENT: pentru prevenirea, protectia si eradicarea tuturor tipurilor de calus si basici.
  • DEODORIZANTE: pentru reglementarea transpiraţiei, prevenirea si combaterea picioarelor si incalţamintei urat mirositoare.
  • LINIA DE SILICON GEL: pentru a preveni, a proteja si trata probleme mai puţin obisnuite ale piciorului.
Va asteptam la TIBCO 2013!

Program de vizitare:
30.05 – 01.06.2012 intre orele 10.00 – 19.00
02.06.2012 intre orele 10.00 – 16.00

Intrarea este libera!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *